Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgiliyi Unutma Yöntemleri

Eski Sevgiliyi Unutma Yöntemleri

Pegarose
11.06.2014 - 11:22 Son Güncelleme: 11.06.2014 - 11:26

Eski Sevgiliyi Unutma Yöntemleri

Ayrılığı en kolay şekilde atlatmanıza yardımcı olacak önerileri sizin için yazdık. İşte, eski sevgilinizi unutmanıza yardımcı olacak 7 tüyo...

Ayrılıkla yüz yüze gelmek hiç kolay bir durum değil. Ancak bu süreci yıpratıcı hale getirmeden, sakin ve en az hasarlı bir şekilde geçirmek de mümkün. Ayrılığı en kolay şekilde atlatmanıza yardımcı olacak önerileri sizin için yazdık. İşte, eski sevgilinizi unutmanıza yardımcı olacak 7 tüyo…

Görünüşünüzü yenileyin

Ayrılığın ardından yepyeni bir hayatın kapıları sizin için açılacak. Bu döneme daha mutlu başlamak için yeniliğe ilk olarak kendinizden başlayın. Uzun süredir aynı model kullandığınız saçlarınızı farklı bir modelde kestirin ya da rengini değiştirin. Kendinize odaklanın ve iyi hissedene kadar küçük değişikliklerden yardım alın.

İçinizi dökün

Ayrılık sonrası tüm üzüntünüzü içinize atmak yerine bunları yakınlarınızla paylaşın. İçinizde biriken duyguları anlattıkça stresten uzaklaştığınızın ve rahatladığınızın farkına varacaksınız. Unutmayın, en yakınlarımız bu tip durumlar için her zaman yanımızda!

Yeni birileriyle takılın

Ayrılık sonrası zamanınızın çoğunu eski sevgilinizi düşünerek geçirmek yerine farklı ortamlara katılın ve yeni insanlarla takılmaya başlayın. Tamamen yepyeni bir ilişkiye başlayın demiyoruz. Ancak yeni birileriyle takılmaya başladığınızda denizde daha çok balık olduğunun farkına varacaksınız!

Tatile çıkın

Mali durumunuz ve çalışma koşullarınız el veriyorsa, küçük bir tatile çıkmayı deneyebilirsiniz. Rahatlamak ve tüm sıkıntılardan arınmak için huzur dolu bir kafa tatili size iyi gelecektir.

Spor yapın

Ayrılığın üzerinizde yarattığı ağır stresli süreci spor yaparak hafifletebilirsiniz. Fit bir vücuda sahip olurken stresten de tamamen arınmış olursunuz. Eğer ağır tempolu sporlardan hoşlanmıyorsanız yoga derslerine katılarak ruhunuzu olumsuz düşüncelerden arındırabilirsiniz.

Kaynak: http://www.pegarose.com/eski-sevgiliy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
16
8
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın