Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgiliye Atılmaması Gereken 7 Mesaj

Eski Sevgiliye Atılmaması Gereken 7 Mesaj

Sevgiliye Hediyeler
10.07.2014 - 16:01 Son Güncelleme: 11.07.2014 - 14:50

Geçmişe mazi derler cümlesiyle hiçbirimiz hiçbir yere gelemedik şimdiye kadar. Geçmişe mazi derler diyenler de geçmişlerinde takılı kaldılar zaten.. Aşkın hafife alındığı bir dönemde olduğumuzu kimse inkâr etmez herhalde.. Önceden böyle miymiş oysa? Sevenler göz göze geldiklerinde bile utançlarından yanakları allanırmış. Bir de şimdiye bakın ' Ama aşkm sni çk ozldm kie beeen :S:s '. Nereden nereye geldik yahu! Gerçi nereye gideceğimiz de belli değil ya! Bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete :D

Kaynak: http://www.sevgiliyehediyeler.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mübarek gün ve aylarda atılan mesajlar

+Kandilin mübarek olsun.

- Ok seninde. 

( Eski sevgiliye cuma mesajı ya da kandil mesajı atma alışkanlığı nedir arkadaş! Bi silkelenip kendinize gelin. ' Bugün mübarek gün, küs olanı Allah sevmez haydi barışalım' der gibi. Karşı tarafta atarlı giderli 'ok'lu 'by'lı mesajlar atar sonra size. Eee çokta haksız sayılmaz, sonuçta o senin eski sevgilindi ve hiçbir şey olmamış gibi bu tarz mesajlar atman onu 'bende onun gözünde herkesleştim' düşüncesine sürükleyip sinirlendirecek. )

2. "Seni rüyamda gördüm, merak ettim" bahanesiyle atılan mesajlar

Atmamanız gereken diğer bir mesaj şekli de işte bu! Yok efendim seni rüyamda gördüm uçurumdan atlıyordun. Yok efendim kan revan içinde kalmıştın çok korktum. Duygusal bir ilişki yaşadığınıza göre artık çocuk değilsiniz, azıcık sıyrılın şu meraklı tavrınızdan. Bu tarz mesaj atmanın amacı da 'Ayrıldığımız için pişman mı acaba?' ya da 'Hayatında başka biri var mı, keyfi yerinde mi?' sorularına cevap bulmak. Ama yok öyle yağmaa! :)

3. "Bu mesajı 10 kişiye göndermezsen...." şeklinde başlayan mesajlar

Bu tarz mesajları sadece eski sevgilinize değil, hiç kimseye atmayın. 'Bu mesajı bilmem kaç kişiye göndermezsen bu gece casper gelecek kafanı ısıracak sonra da seni kör kuyulara atacak' tarzı saçma sapan mesajlara inandığımız kadar aşka inansaydık zaten eski sevgili diye bir şey olmazdı öyle değil mi?

4. "Yanlışlıkla attım" temalı mesajlar

Eee yersen tabii.. 'Telefonum küçük kuzenimin elindeydi de sana yanlışlıkla mesaj atmış' şeklindeki açıklamayla devam etme olasılığı yüksek mesajlardır. Hııı hıııı tabi ya, eski sevgilinde öyle diyordu. 'Beni hatırlamanı istedim, beni belki özlemişsindir' demenin külaha anlatılacak şekli 'Ynlışlıkla msj attım pardn :sS' dur :)

5. Kanka ayağı yapılarak atılan mesajlar

Ayrıldıktan sonra, hiçbir şey olmamış gibi kanka ayağına yatanlara da anlam vermek güç. Daha dün aşkım, canım, cicimdi. Daha geçen hafta 'Sensiz ben yaşayamam' diye sloganlar atıyordun, ne oldu şimdi! Sensiz ben yaşayamam diyenlere inat yaşasın sevgilisiz hayat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Numarayı tanıyamadım, kimsiniz?" şeklinde egolu legolu mesajlar

Duygusal bir ilişki bittikten sonra 'Seni ben unuttum, umrumda bile değilsin' hatta 'Bak numaranı bile sildim, kim olduğunu dahi hatırlamıyorum' imajı oluşturmak istenir ki! Tamam bitmiş gitmiş işte daha ne diye kurcalıyorsun. ' Egonun oyununa gelme ' diyor daha fazla hiddetlenmeden bu kategoriyi de sonlandırıyoruz :)

7. "Sana aldıklarımı bana iade etmeni istiyorum" tarzında, kargo şirketlerini anımsatan mesajlar

Bu mesajlar en tehlikeli, ateşi körükleyen ve sevgiliye en son atılması ( pardon atılmaması) gereken mesajdır. 

  • Sana aldığım tek taşı geri istiyorum.

  • Çöpe attım ben onu, hem zaten emitasyondu.

  • :( :S   ( 'Beni tamamen kafasından silip atmış' düşüncesinin verdiği çökkünlük hakimdir.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
75
44
42
24
22
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın