Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilin Seni Neden Terk Etti?

etiket Eski Sevgilin Seni Neden Terk Etti?

Tarkan'ın da dediği gibi ayrılık zor, her yiğidin harcı değil... Her ilişki sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok, ama insan neden terk edildiğini de bilmek istiyor. Sonuçta nerede yanlış yaptığınızı bilmek hakkınız. Testi çözün, size ilişkinizin gerçekte neden bittiğini söyleyelim. Bahanelere sığınmak yok, burada sadece doğruları konuşacağız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. En son ilişkin ne kadar sürdü?

4. Sevgilin ayrılma sebebi olarak sana ne söyledi?

5. Ayrılık acısını tattın, diğer her şeyle birlikte acını da kalbine gömdün. Artık yeni bir ilişkiye başlamaya sıcak bakıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilin senin en çok hangi yönünü beğenirdi?

7. Sence ilişkin bu ünlü çiftlerden hangisinin ilişkisine benzemeli?

8. Ebeveynlerinin ilişkisi nasıl?

9. Sevgilin sana mesaj attığında hemen cevap veriyor muydun?

10. Ve geldik son soruya... Sence ideal bir buluşma nerede olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgüven Eksikliğin!

Maalesef ilişkinin gerçek bitme sebebi senin özgüven eksikliğinde yatıyor. Sanki hayatta hiç mutlu olmayı hak etmiyormuş ya da başına gelen güzel şeyler gelip geçiciymiş gibi düşünüyorsun. Halbuki sen her şeyin en güzeline layıksın. Ne yazık ki, sendeki bu özgüven problemi partnerine de yansımış ve ayrılığınıza zemin hazırlamış. Bundan sonra kendine güven lütfen, başına gelen her güzel şey senin hakkın bunu sakın unutma!

Boğucu Tavırların!

Sevdiğin kişiye o kadar çok bağlanıyor ve onu o kadar çok el üstünde tutuyorsun ki, ister istemez bu aşırı ilgi partnerini bunaltmaya başlıyor. İlişkinin bitmesine de işte senin bu boğucu tavırların sebep olmuş. Karşındaki insana birazcık alan tanısan, sorunlar tamamen ortadan kalkacak. Aslında seni de anlıyoruz, sevgini her an göstermek istiyorsun. Ama böyle yapmaya devam edersen, sadece sen mutsuz olursun. Sevgilin bile olsa kimseye hak ettiğinden fazla değer verme, bırak onlar senin ilgin için yarışsınlar!

Tahmin Edilemez Oluşun!

Senin bir öyle bir böyle tavırların ilişkini kopma noktasına getirmiş. Bir an karşındakini ilgiye boğuyor, başka bir an arayıp sormuyorsun bile. Bu gelgitli hallerin sana normal gelebilir ama partnerin senin gibi düşünmeyecektir. Sonuçta böyle yaparak sadece onun güvenini kaybedersin. Bu kadar uç tepkiler verme, ilk önce sevgilinin güvenini kazanmaya bak. Ufacık bir değişimin bile nasıl büyük etki gösterdiğini fark edeceksin!

Sürekli Kendini Haklı Görmen!

Yaşadığınız her tartışmada haklı olan tarafın kendin olduğunu düşünüyorsun. Savunma mekanizman anında devreye giriyor ve bu tavırlarınla karşı tarafı kırabileceğini düşünmüyorsun bile. Eh, zaten ilişkinin sonunu getiren de bunu görememen olmuş. Unutma, bir tartışmada iki tarafın da kendince haklı ve haksız olduğu noktalar vardır. Azıcık empati yaparak bunu sen de fark edebilirsin. İlişkilerinde hep 'ben' demek yerine, biraz da karşındakinin söylemek istediklerine kulak ver. O zaman her şeyin yoluna girdiğini göreceksin!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
138
94
58
37
33
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tahmin Edilemez Oluşun!-ya siktir git.gayet de biliyoruz ne olduğunu.

flawlessgotsevn

şimdi sorun şu ki eski sevgili yok

Orhan Ulusoy

Tahmin Edilemez Oluşun!