Görüş Bildir
Haberler
Eski Partnerine Asla Atmaman Gereken Mesaj Ne?

etiket Eski Partnerine Asla Atmaman Gereken Mesaj Ne?

Ecivicivokke
01.06.2023 - 22:02

Eski partnerine mesaj atmak istiyorsun, için içini yiyor ve dayanamıyorsun değil mi? Ne yazman gerektiğini değil de neyi yazmaman gerektiğini öğrenmek istiyorsan👇

Bu testte söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. İlişkiniz ne kadar sürdü?

3. Peki ya ilişkinizin bitmemesi için ikinizin de yeterli çabayı harcadığını düşünüyor musun?

4. Ayrılık kararını kim verdi?

5. Ayrıldıktan sonra hiç konuştunuz mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya neden ayrıldınız?

7. Son olarak, birlikteyken birbirinizi sevdiğinize inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özledim!

Eski partnere atılabilecek en tehlikeli mesajlardan biri... Ortalığın tekrar alevlenmesine sebep olacak o mesaj: Özledim! Evet belki gerçekten özledin ve dayanamıyorsun fakat direkt özledim yazmasan daha iyi olur gibi... Belli ki eski partnerinle bazı problemler yaşadığınız için ayrılmışsınız. Öncelikle bu problemleri göz önüne alarak ortak çabayla çözmeniz gerek. Hemen yelkenleri suya indirmemek lazım!

Seni seviyorum!

Eski partnerine asla atmaman gereken mesaj; Seni seviyorum! Bizim anladığımıza göre siz birbirinize olan sevginizi çok iyi gösterememiş, birbirinize değersiz hissettirmişsiniz. Seni seviyorum mesajı atmadan önce bu konuda ne kadar ciddi olduğunu tekrar tekrar düşünmek gerek. Bu nedenle eski partnerine şu an göndereceğin bir seni seviyorum mesajı sonradan pişmanlık duymana sebep olabilir, bizden söylemesi!

Görüşelim mi?

Testte verdiğin cevaplara göre eski partnerinle olan ilişkinde genellikle çaba harcayan taraf hep sen olmuşsun. Bu nedenle ondan herhangi bir görüşme talebi gelmeden görüşelim mi mesajı atmamanda fayda var. Eğer ilk adım yine senden gelirse ve tekrar bir ilişkiye başlarsanız yıpranan taraf hep sen olursun. Sen çok değerlisin, öncelikle kendine hak ettiğin değeri göstermen gerek. Önce sen, sonra diğerleri!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
13
12
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Görüşelim mi?

Gizem Yenikler

Seni seviyorum! Eski partnerine asla atmaman gereken mesaj; Seni seviyorum! Bizim anladığımıza göre siz birbirinize olan sevginizi çok iyi gösterememiş, birb... Devamını Gör