Görüş Bildir
Haberler
Esenyurt’ta Aile Katliamının Detayları: ‘Evden Dışarı Çıkmıyordu, Sürekli Oyun Oynuyordu’

Esenyurt’ta Aile Katliamının Detayları: ‘Evden Dışarı Çıkmıyordu, Sürekli Oyun Oynuyordu’

Esenyurt’ta Ömer Orak, annesi ve iki kardeşini öldürdükten sonra intihar etmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. 23 yaşındaki Ömer Orak, annesi ve dokuz ay önce evlenen 2.5 aylık hamile ablasıyla birlikte aynı evde yaşadığı kardeşi Yasin Orak’ı öldürmüştü. Hastanede hayatını kaybeden Ömer Orak’ın babasının da beş yıl önce intihar ettiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2.5 aylık hamile ablasını da katletti

2.5 aylık hamile ablasını da katletti

Olay dün akşam saatlerinde Esenyurt’un Pınar Mahallesi’nde meydana geldi. Evde bulunan annesi ve kardeşi Yasin Orak’ı öldüren Ömer Orak, iki sokak arkada oturan ve o sırada annesini görmeye gelen yeni evli hamile kız kardeşini katletti.

‘Hiç evden çıkmıyordu, oyun oynuyordu’

‘Hiç evden çıkmıyordu, oyun oynuyordu’

Sabah Gazetesi’ndeki habere göre; Katil Ömer Orak’ın annesi Nurten Orak'ın ağabeyi, İsa Kuş, yeğeninin hiç dışarı çıkmadığını, tüm vaktini internet oyunlarıyla geçirdiğini anlattı.

Kuş '23 yaşındaydı. 7-8 aylık yeni gelindi kız kardeşi. Onu da öldürmüş. O da bir arka sokakta yaşıyor, annesini görmeye gelmiş. Pazara gelmiş, annemi görüp öyle gideyim demiş. Cinnet mi geçirdi bilmiyorum. Artık silahı nereden bulduysa gelmiş, hepsini öldürmüş. Psikolojik sorunu olmadan nasıl annesini öldürsün. Annene değil, hayvana bile kurşun sıkamazsın. Amcasının oğluna mesaj göndermiş, 'Ben bunları öldürdüm gelin cenazeyi alın' demiş. Sonra kendine sıkmış. Hastanedeydi, sonra o da öldü. Biz mektup bıraktığına dair bir şey görmedik, mesaj göndermiş' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman Elmallı

birde bu tür oyun oynamayı normal görürler