Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Kendi Arasında Cinselliği Olabilecek En Aşağı Seviyeden Konuşmasının 13 Sebebi

Erkeklerin Kendi Arasında Cinselliği Olabilecek En Aşağı Seviyeden Konuşmasının 13 Sebebi

Merve Ç.
18.04.2016 - 14:25 Son Güncelleme: 18.04.2016 - 14:33

DİKKAT: 18+ içerik

Bütün erkeklerde var bu. Erkek erkeğe kaldıklarında cinselliği olabilecek en alt seviyeden, en argo haliyle konuşuyorlar. Kızlı erkekli arkadaş grubunda bir kadınla birlikte olan erkek, erkek arkadaşlarıyla kaldığında neden o karıyı s**iyor. Oral seks bir anda ağzına vermek oluyor, en hafif tabiriyle mastürbasyon ise eline vermek olup çıkıyor.

Peki neden? Neden erkekler cinselliği kendi aralarında en hayvani içgüdülerinin esiri olarak konuşuyorlar? Neden hepsi ele, ağza veriyor, malak emziriyor, domaltıyor, evire çevire s**iyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi oğlum amcalara çükünü göster günlerinin etkisinden hala kurtulamamış olmalarının bir işaretidir bu, cinsellik = ne kadar erkeksin?

2. Erkekler için cinsellik hala güçlerini gösterebilecekleri bir alan, bir kadınla birlikte oluyorsan ılıksındır, ama “o karıyı s..tiysen” senden daha erkeği yok.

3. Bir erkeğin aşık olduğu kadınla ilişkisini anlatması kabul gören bir şey değil, bu sebeple aşık olmadığını, sadece seks için birlikte olduğunu belli etmek için kadının ağzına verdiğini söylemesi lazım.

4. Bir kadınla birlikteliğini anlatmak adı konmamış bir kabul törenidir, kankalarının arasındaki konumunu belli etmek isteyen erkek malak emzirmeden girer, duvara çarpa çarpa s…meye kadar gider.

5. Sevişmek, birlikte olmak, vs. kadını memnun edemediğinizi düşündürtür, ama kadını eni konu s..tiyseniz kesin başarılısınızdır.

tinypic.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Muhallebi çocukları sevişir, erkek adam kadını bağırta bağırta….

7. Sevişmek işteş bir fiildir, kadının da etkin olduğunu ifade eder, oysa s..mek tek taraflıdır ve erkeğin gücünün ispatıdır.

8. Oral seks çok hafif bir söylemdir, “deep throat” ise anlaşılmayabilir, oysa boğazına salmak öyle mi? Kaya gibi ağırdır, erkek adam işidir.

9. Erkek, “yaptığı seksi anlatmazsa ölecek” hastalığından muzdarip bir cinstir, e herhalde bunu “kadın gibi” anlatacak hali yok, sokacak, kanırtacak, içinde gezdirecek!

10. Bir erkek sevişmesini ne kadar şiddetli, argo ve adice anlatıyorsa bilin ki sevişmesi o kadar kötü, tatminden uzak ve yavandır, bunu bir şekilde kamufle etmesi gerek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Erkekler için yatakta verdikleri memnuniyet bir alanın belirleme davranışıdır, kimse görmediği için ne kadar abartırsa o kadar iyi bir yer edineceğini düşünür.

12. Sevişmek romantik bir eylemdir, s…şmek ise bir erkeklik turnusoludur!

13. Netice olarak erkek seviştiğinin bilinmesini istemez, o s…şiyordur, mesela erkeklere sorsanız %99’u kadına oral seks yapmıyordur, ama önüne bir vajina koyun double çikolatalı magnum gibi yarım saat, 45 dakika yalar.

İşte böyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
725
677
198
83
58
53
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın