Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Renkler

etiket Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Renkler

pijama
13.10.2014 - 14:45 Son Güncelleme: 13.10.2014 - 15:14

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Renkler

Kadınlar her zaman erkekleri etkilemek için giyinmese de birkaç stil önerisi kullanışlı olabilir.Moda dünyasındaki gelişmeleri kendi stilinize yansıtırken, trend riskleri almak konusunda cesaretli olabilirsiniz. Fakat sevgilinizle buluşurken ya da yeni bir ilişkiye başlarken etkileyici görünmek herkes için önemlidir. Bu gibi durumlarda ortaya çıkan “Ne giyeceğim?” krizinizi yatıştırabilecek bazı ip uçları derledik.

İşte erkeklerin kadın kıyafetlerinde beğendiği renkler

  • Erkeklerin kadınlarda beğendiği renkler listesinde siyah 1. sırada.İlk buluşmada tercihinizi siyahtan yana kullanın ve asla pişman olmayın.

-Kırmızı renk, cazibeyi, dişiliği ve kendine güveni temsil ediyor.Çoğu erkek bu rengi oldukça iddialı bulsa da, kırmızı elbisenizin içinde sizden etkilenmemesinin imkanı yok.

-Beyaz pantolon ve etekler biraz cesaret gerektirse de, beyaz romantik bir bluz her zaman hoş ve çekici bir stil yaratmanızı sağlar.

-Mavi, dişiliği sembol eden tipik renklerden biri olmasa da erkekler kadınları maviler içinde görmeye bayılıyor.

-Yumuşak ve feminen pembe de, tıpkı kırmızı gibi kadınları hoş ve çekici gösteriyor. Fakat pespembe bir kombin küçük bir kız çocuğu gibi görünmenize neden olabilir, bu nedenle seçiminizi yaparken dikkatli olmalısınız. Üzerinizdeki bir parçayı pembe seçebilir ya da kıyafetinizi pembe aksesuarlarla canlandırabilirsiniz.

-Bej, krem ve nude renkleri kombinlerinizde kullanarak çekici ve etkileyici görünmek oldukça basit.

Bir önceki yazımız olan Sonbahar İçin Panço Modelleri başlıklı konumuzda 2014 sonbahar trendleri, panço modelleri ve pelerin modası hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.gripijama.com/erkeklerin-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın