Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin İlişki Kelimesini Duydukları An Koşar Adım Kaçmalarının Nedenleri Neler?

Erkeklerin İlişki Kelimesini Duydukları An Koşar Adım Kaçmalarının Nedenleri Neler?

şeyda
10.09.2018 - 17:05

İnsanlar, kendi koşullanmalarının ve tecrübelerinin eseridir. Buna modern teknolojiyi, kültürel karmaşayı ve son zamanlarda hiç olmadığı kadar popüler olan flörtleşmeyi de eklersek, ilişkilerdeki bağlanma ve sadakat problemlerinin arkasında yatan sebepleri kolaylıkla öngörebiliriz. Araştırmalara göre ilişkilerde erkekler, kadınlardan daha çok bağımsızlığına düşkün oluyorlar.

Aşağıdaki listede, erkek arkadaşınızın neden ciddi ilişkiden kaçıyor olabileceğini gelin hep birlikte görelim.

Kaynak: https://www.yourtango.com/2018316754/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir playboy olabilir.

Bir erkek bağlanma problemi yaşıyorsa bunun en net sebeplerinden biri, onun ilişkiniz hakkında sizin kadar ciddi olmaması olabilir. Bazı erkekler, bir kadını kendilerine aşık etmeyi oyun olarak görebilir ve sizinle kurduğu bağın tek sebebi eğlenmek ve egosunu tatmin etmek olabilir. Bu durumun sinyallerini çok geç olmadan fark etmeniz mümkün. Sonradan daha çok üzülmemek adına, ilişkinizin henüz başındayken dikkat etmenizde fayda var.

2. İşkolik olabilir.

Bazı erkekler işleriyle yatıp işleriyle kalkarlar. Onlar için kariyerleri her şeyden önce gelir. İlişki için vakitleri de sabırları da yoktur. Bu erkeklere kendinizi kaptırmayın.

3. Tam bir mükemmeliyetçi olabilir.

Mükemmeliyet iyidir ancak bazı erkekler fazla mükemmeliyetçi olabilirler. Ne kadar iyi olursanız olun, böyle erkekler sizde veya yaptığınız her şeyde bir kusur bulabilirler. Sizi değiştirmeye çalışırlar çünkü onun için yeterince iyi değilsinizdir ve değişmediğinizi görünce de sizinle beraber olmak istemezler.

4. Özgürlüğüne fazla düşkün olabilir.

Fazla özgürlük de fazla bağımlılık gibi iyi değildir. Özgürlüğüne fazla düşkün bir insan, asla başka bir insanın önünde gardını düşürmez. Bu, sevdiği kadın olsa bile. Bu da duygusal anlamda bir bağlanma yaşamasının önüne geçer.

5. Kötü bitmiş bir ilişkisi olabilir.

Geçmişte onu çok inciten bir ilişkisi olan erkekler, yeni bir ilişkiden kendilerini uzak tutmak isterler. Eski kız arkadaşı veya eşi, onu çok üzdüyse eğer, bütün kadınların da onlar gibi olduğunu düşünen erkekler olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sorunlu bir çocukluk geçirmiş olabilir.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, insanlar kendi tecrübelerinin eseridir ve bunun ucu kişinin çocukluğuna kadar uzanabilir. Kişinin geleceği, çocukluğu tarafından şekillendirilir. Eğer bir erkek çocukluğunda, ebeveynlerinin mutsuz ilişkisine tanık olduysa veya istismar edildiyse, elbette ki ilişkilerden uzak duracaktır.

7. Ekonomik durumu iyi olmayabilir.

Konu evi geçindirmeye geldiğinde erkekler, böyle bir zorunlulukları olmasa da kendilerini bundan sorumlu tutarlar. Eğer bir erkek ekonomik olarak iyi bir durumda değilse, huzurlu bir ilişkisi olamayacağını düşünebilir. Size istediğiniz şeyleri alamayacağını ve istediğiniz hayatı size veremeyeceğini düşünürse, bu onu sizden uzak tutacaktır.

8. Ailevi problemleri olabilir.

Ailesi hakkında onu çok fazla strese sokan problemler olabilir veya ailesinin fikirlerini gereğinden fazla önemseyen bir erkekle karşı karşıya olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda, karşınızdaki erkeğin size bağlanmama sebebi ailesidir.

9. Özgüvensiz olabilir.

Harika maaşı olan, harika bir işe sahip veya dergilerden fırlamış gibi güzel olabilirsiniz. Bu da karşınızdaki erkeğin size karşı öz güvenini yok edebilir ve her zaman daha zengin veya daha yakışıklı birini bulabileceğinizi düşüneceğinden, sizinle bir ilişkisi olsun istemez.

10. Hayattaki amaçlarınız farklı olabilir.

Hayattaki hedeflerimiz bizim için çok önemlidir. Eğer karşınızdaki kişiyle hedefleriniz çok fazla farklılık gösteriyorsa, o sizin bunları engelleyebileceğinizi veya kendisinin sizin hedeflerinizi engelleyebileceğini düşünebilir ve bu yüzden de sizden uzak durabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
22
12
11
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
II for freedom

belki de sevmeye değer hiç kimse olmadığını gerçekten bildiği için uzak duruyordur

Burak Esmer

İlk kez erkeklerle ilgili bir içerikte aşağılama ve tek taraflılık görmedim.Şaşırtıyorsunuz insanı. 7 ve 10 benim için geçerli bu arada.