Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Hoşuna Giden Hareketler

Erkeklerin Hoşuna Giden Hareketler

Kahkahaha
02.11.2014 - 02:27 Son Güncelleme: 02.11.2014 - 13:04

Erkeklerin Hoşuna Giden Hareketler

Birçok kadın, erkeklerin hangi kadınsı hareketlerden etkilendiğini merak eder ve bu konuyla ilgili önerileri de gözden kaçırmak istemezler. Erkekleri şirin, seksi, çılgın ve uyumlu hareketlerinizle büyüleyebilirsiniz. Kesinlikle incelemenizi tavsiye ederiz.

1- Erkeklerin birçoğu, gömleğini veya tişörtünü birlikte olduğu kadının üzerinde görmekten çok hoşlanır.

2- Bahanesiz olarak sadece istediğiniz için arama yapmanız, her ne kadar kabul etmeseler de onlar için etkileyicidir. Bu hareket onu düşündüğünüzü gösterecektir.

3- Bilindiği gibidir ki erkeklerin birçoğu evlerinde veya iş yerinde düzensizdir. İş yerini veya evini düzene sokan kadınlar onlar için bir adım öndedir.

4- Ellerinizin bakımlı ve güzel kokulu olmasına her zaman dikkat edin. Bu da erkeklerin vazgeçilmezleri arasındadır.

5- Erkeklerin kendisini yanındaki kadının koruyucusu gibi hissetmesi onlar için gurur verici olduğundan bu da onların hoşuna gider.

6- Bazen, erkeklerin kadınlarla bilerekten inatlaştığını birçok kadın bilir. İnatlaşan kadınları çekici bulan erkek olduğu kadar, çocuk gibi küsen kadınları da şirin bulan bir o kadar çok erkek vardır

7- Bakım için tonlarca para harcamanıza laf ederler evet ancak bakımlı kadınlar erkekler için her zaman bir adım önde olmuştur.

8- Dudak parlatıcılarının yapışkanlığından ne kadar nefret edip şikâyet etseler de, parlak dudaklar onları bir hayli etkiler.

9- Kadınların sade ve doğal olmalarına da dikkat ederler. Abartılı makyajlar veya abartılı giysiler, sade ve doğal haliniz de olduğu kadar onları etkilemeyecektir. O yüzden bu konularda abartılı olmayın.

10- Hayatının her alanında başarılı, istediği şeyi bilen ve yardım sever kadınlar erkekleri her zaman etkilemiştir.

11- Yüksek topuklar bacakları ve kalçayı ne kadar çekici gösterirse göstersin, yüksek topuklar erkeklerin ilgisini pek fazla çekmiyor. Hele ki üzerinde durmakta zorlanıyorsanız onları direkt çöpe atın.

12- Herkes bilir ki erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer. Ona özenerek yemekler hazırlamanız sizi onun için vazgeçilmez kılabilir.

13- Erkeklerin zevklerine ve alışkanlıklarına karşı anlayış gösteren kadınlar, onlar için her zaman bir adım daha öndedir.

14- Kadınların hazırlanma süresi bir hayli uzundur ve bu süre erkekleri çıldırtır. Ancak erkekler, soyunan kadınları izlemeye bayılırlar.

15- Özel anlarınızın olduğu tarihlere önem vermeniz onlar için etkileyicidir. Ancak erkeklerin hatırlaması için baskı yapmamalısınız.

16- Kadınların hazırlanma süresi bir hayli uzundur ve bu süre erkekleri çıldırtır. Ancak erkekler, soyunan kadınları izlemeye bayılırlar.

17- İşte size erkeklerin hoşuna giden şeylerden bir klasik: erkeklerin birçoğu ilk bakışta kadınların kalçalarından etkilenir.

18- Beklenmedik sürprizler sadece kadınların hoşuna gitmez, bunlar erkekler için de bir o kadar etkileyicidir.

19- Erkekler rahatlıkla her şeyi konuşabilecekleri, paylaşabilecekleri kadınları daha etkileyici bulurlar.

20- Evde temizlik yapmanız, yemek hazırlamanız bile erkeklerin hoşuna giden hareketlerden. Çünkü doğal halinizlesiniz.

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/erkeklerin-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
44
37
22
20
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın