Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Hoşlanmadığı Kadın Tipleri

Erkeklerin Hoşlanmadığı Kadın Tipleri

Kadınon.com
08.09.2014 - 16:58 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 17:03

Bütün erkekleri aynı kefeye koymak olmaz ancak burada bahsedeceğimiz kadın tipleri hemen hemen bütün erkekler tarafından itici bulunmuş. Bu kadınlardan bazılarına kendinizi yakın hissediyorsanız işiniz biraz zor olabilir, bizden söylemesi... Karşınızda, erkeklerin hoşlanmadığı kadın tipleri!

Bakımsız Kadınlar

Saçının dip boyası gelmiş, tırnağında yarısı çıkmış ojeyle dolaşan, epilasyondan hoşlanmayan kadınların erkekleri kaçırdığı bir gerçek... Özellikle kişisel hijyenden yoksun, kilosuna dikkat etmeyen ve vücuduna bakmayan kadınlardan hoşlanmıyorlar.

Moda Kurbanları

Ne modaysa kendilerine yakışıp yakışmamasına aldırmadan giyinip ortaya çıkan kadınlar erkeklere itici geliyor. Bihter çizmesi ve geyikli tayt gibi akımlara kapılıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var.

Erkek Fatma'lar

Bol küfürlü konuşan, hitap olarak 'abi' kelimesini dilinden düşürmeyen, futbol fanatiği olan ve vücut geliştirme ile ilgilenen kadınlar, erkeklere haliyle itici geliyor. Erkekler neden kendilerine benzeyen biriyle birlikte olmak istesinler değil mi?

'Ben hiç anlamam' ya da 'Ben hiç bilmem'ciler

Bu tarz kadınlarda bilgiye karşı anlaşılmaz bir korku vardır. Ekonomi, siyaset, felsefe gibi alanlarda fikir beyan etmek şöyle dursun bu konularda bir şey öğrenmekten de korkarlar. Bu kadınların bazıları yemek yapmayı bilmemekle övünebilirler. Ancak bu tarz kadınlardan erkeklerin arkalarına bile bakmdan kaçtığı da bir gerçek.

Yapma Bebekler

Takma kirpik, takma saç, takma tırnak, renkli lensler, botoks, estetik ameliyatlar... Ek olarak aşırı makyaj yapan kadınlar da bu listenin başında yer alıyor.

Kıskanç Sevgililer

Sevgilisi erkek arkadaşlarıyla maça gittiğinde bile 10 kere arayan, ayrı olduklarında yanında kız olmadığına dair kanıt isteyen, eline geçen her fırsatta erkek arkadaşının telefonunu karıştıran 'aşırı' kıskanç kadınlar da en baştan kaybediyor.

'Para para para' Kadınları

Bir diğer adları 'zengin erkek avcısı'dır. Erkeğin parası her şeyin öncesinde gelir. Bu tarz zihniyeti olan kadınlardan erkeklerin uzak durduğu bir gerçek. Erkekler artık kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kadınlardan hoşlanıyor.

Kaynak: http://www.kadinon.com/ask-iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
13
10
5
5
4
4