Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Hayatını Zindana Çevirip Midelerine Kramplar Sokan 13 Çileli Durum

etiket Erkeklerin Hayatını Zindana Çevirip Midelerine Kramplar Sokan 13 Çileli Durum

Öykü Parlak
14.11.2017 - 18:55

Dünyada birbirinden farklı 3 milyar erkek var. Hepsinin beğenileri, sorunları, hisleri birbirinden farklı olabilir ama iddia ediyorum dünyadaki tüm erkekler aşağıdaki sorunlardan muzdarip!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Aşkım bil bakalım bugün günlerden ne?" sorusunu duymak

Tanışma yıl dönümü, ilişki yıl dönümü, doğum günü, sevgililer günü, dünya aşk günü.... Acaba hangisi? En güzeli Çarşamba diye cevap verip, şakayla karışık olaydan kurtulmak.

2. Aldatırken yakalanmak

Bir araştırmaya göre, erkeklerin yalnızca %1'i eşine/sevgilisine yakalanmadan onları aldatabiliyormuş. Aslında böyle bir araştırma yok ama bunu okuyan tüm erkekler bunun ne kadar doğru olduğunu biliyor.

-Yaz kızım iki yüz torba çimento!

3. Aylardır beklenilen derbinin, özel bir güne denk gelmesi

3. Aylardır beklenilen derbinin, özel bir güne denk gelmesi

O derbi ki, uğruna en yakın arkadaşın düğününe gidilmemiş, tüm planlar iptal edilmiş, gün boyu eski golleri izlemek ve maça hazırlanmak için, doktora gidip rapor alınmış derbidir. Sonra öyle bir gün gelir ki, kaçamazsınız artık. Kendi düğününüze derbi yüzünden katılmazsanız sonuçları ağır olabilir tabii ki. Gelini tribüne götürmeye ikna ederseniz o başka tabii.

4. Sabah ereksiyonu yüzünden yataktan çıkamamak

Sen uyandın ama o vücutta uyanan tek kişi sen değilsin. Hele bir de kalabalık arkadaş grubunun olduğu bir evde kaldıysan vah sana vahlar sana!

5. "Ne düşünüyorsun?" sorusunu duymak

Dünyanın en zor, en anlamsız, en kafa karıştırıcı sorusu. Hele bir de tartışma anında sorulduysa, öyle kıvrak bir cevap vermelisiniz ki tartışma son bulsun. 'Seni hak etmek için ne yaptığımı düşünüyorum' diyerek her türlü gerilimi uzaklaştırabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Özür dilemek

İki kelimeden oluşan ve söylemesi yaklaşık 2 saniye süren bu cümleyi bir erkekten duymak, yazı tura yaparken  parayı yere dik düşürmekten daha zor. Haksız olduklarını bildikleri zaman bile, ağızlarından bu cümlenin çıkması için onları saatlerce zorlamanız lazım.

7. Hasta olmak

Bir erkek için grip olmak, ölüm döşeğinde yatmakla hemen hemen aynı şey. O hasta olduğu zaman, bütün dünya başına yıkılır, bardağa su doldurmaya, yanı başındaki peçeteye uzanmaya bile hali kalmaz.

8. "Aşkım bende bir değişiklik fark ettin mi?" sorusunu duymak

Bu soruyu duyduğunuz an, otuz saniye içinde tüm vücudu inceleyip değişikliği bulmanız lazım yoksa üç ay trip yersiniz! Önerim, önce saç rengine sonra saç kesimine bakın. Mutlaka minicik bir fark bulursunuz.

9. Sevgiliyle alışverişe çıkmak

Akşam eve gidip, ayaklarını uzatarak sevdiğinin dizinin yeni bölümünü ya da premier lig maç özetlerini izlemek istersin ama sevgilinin senin için farklı planları vardır. Ve seni sağır eden o cümleleri duyarsın: 'aşkım %50 indirim varmış hadi avm'ye gidelim!'

10. Sevgilinin ailesi ile tanışmak

Tüm gözler sizin üzerinizde. Aldığınız her nefes, kurduğunuz her cümle tekrar tekrar inceleniyor. Böyle zamanlarda bir şey söylemeden önce 25 kere düşünmekte fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Beni seviyor musun?" sorusunu duymak

11. "Beni seviyor musun?" sorusunu duymak

Seviyorum deseniz 'söylemen için illa benim sormam mı lazım' derler. Hayır deseniz ölümden beter. En güzeli bu soruyu sormalarına fırsat vermeden, sık sık seni seviyorum demek.

12. Cehennemin diğer adı: "düğün ne zaman?"

12. Cehennemin diğer adı: "düğün ne zaman?"

Kardeşim masrafları siz karşılayacaksanız yarın evlenelim. Takı töreninde sinsi sinsi arkalara saklanacaksın zaten, niye bu soruyu sorup bizi geriyorsun?

13. İlk buluşma gerilimi

Tokalaşsam mı, sarılsam mı, yanağından mı öpsem? diye düşünürken, önce burunlar çarpışır sonra köydeki halanın oğlunu görmüşcesine sarılıp, elinle sırtına vurursun ve ilk buluşma son buluşma olur.

BONUS

Pantolon fermuarının açık kaldığını fark etmek

Tuvalet aynasında saçlarını düzeltirsin ve en karizmatik halinle mekanda ilerlemeye başlarsın. 'Neden tüm insanlar bana bakıyor acaba? Herhalde yakışıklı olduğum için' diye düşünürsün fakat gerçek çok daha farklı ve acıdır. Fermuarın açık kalmıştır ve penisin o küçücük aradan insanlara selam vermektedir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
415
313
87
55
35
30
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BMO

sevgilinizi sevmiyosanız ayrılın gitsin yav bu ne "böhöö düğün ne zaman diye sordular bana, saçını değiştirdiğini fark etmemi bekledi böhö böhö" diye ağlıyos... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Allahım en haklı yorum aferin televizyon reis.Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı etrafta adam bulamıyoruz.Bu gibi çiftler yüzünden kalpler yer bezine döndü gel... Devamını Gör

ufukdiyoki

Başlık şu olmalıydı: "Kadınların, erkeklerin kıvrandıklarını düşündükleri 13 durum"

sulo

“askim adetim gecikti” cumlesinin ustune baska hic birsey tanimiyorum. Suan yazarken bile elim titredi

Pasif Kullanıcı

S*kerken ah oh eh bebek ihtimali gelince amk titreme geldi gebereyom.insanların gözünde sadece erkek olarak gözükmek istemiyorsan ona göre hal alacan dayı.