Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Gözünden Kaçmayan Detaylar

Erkeklerin Gözünden Kaçmayan Detaylar

kadinca.net
30.07.2014 - 15:52 Son Güncelleme: 30.07.2014 - 16:06

Erkekler çoğunlukla içgüdüsel olarak kadınlarda bazı detayları önemsiyor ve bu detayların peşine takılıyorlar. Özellikle aşk ilişkilerinde, sevdikleri kadının bu kriterlere uyması dikkat çekiyor. Biz kadınlar, aslında çok farkında olmasak da bu özelliklere sahip olduğumuz için erkekler tarafından tercih ediliyor olabiliriz! İşte erkeklerin kadınlarda önemsediği o detaylar…

1- Saçınızın gürlüğü: Erkeklerin dikkat ettiği en önemli detaylardan biri… Çocuk sahibi olmak istediği kadınlarda gözlerinden kaçmayan bir detay; gür ve sağlıklı saçlar. Çünkü erkekler, gür ve sağlıklı saçlara sahip bir kadını içgüdüsel olarak seçiyor. Sağlıklı saçlara sahip olan bir kadının doğurganlığının yüksek olduğunu düşünüyorlar.

2- Sesinizin yükseliği: Yine içgüdüsel bir seçimle karşı karşıyayız. Sesi gür, biraz da yüksek sesle konuşan kadınlar erkeklere çekici geliyor. Erkekler yüksek sesi doğurganlığın ve gençliğin bir işareti olarak algılıyorlar.

3- Kalça-bel orantınız: Belinizin kalçanızdan daha ince ve belirgin olması erkekler için doğurganlık sembolü… Bu yüzden daha çok beli ve kalçası orantılı kadınları çekici buluyorlar.

4- Gözler: Gözler kalbin aynası diye boşuna dememişler. Erkekler kadınların göz güzelliğinden etkileniyor ve gözlere dikkat ediyorlar. Ancak abartılı göz makyajı erkeklere itici geliyor.

5- Cildinizin ışıltısı: Pürüzsüz ve sağlıklı rengi olan ciltler erkeklere çekici geliyor. Pürüzsüz cildi olan kadınların neşeli ve sağlıklı psikolojisi olduğunu düşünüyorlar.

6- Arkadaşlarınız: Erkekler arkadaşlarınıza da dikkat ediyorlar. Sosyal çevresi geniş ve çok fazla arkadaşı olan kadınlara tereddütle yaklaşabiliyorlar. Aynı şekilde arkadaşın olmaması da onlara itici gelebiliyor.

7- Sahte şeyler: Erkekler kadınların kullandığı sahte şeyleri fark ediyor ve itici buluyor. Takma saç, takma tırnak ve takma kirpikler erkeklerin itici bulduğu detayların ilk sıralarında yer alıyor.

Kaynak: http://www.kadinca.net/erkeklerin-goz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın