Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Kendinizi Sevdirmenin Yöntemleri

Erkeklere Kendinizi Sevdirmenin Yöntemleri

Pegarose
19.09.2014 - 13:59 Son Güncelleme: 19.09.2014 - 17:19

Erkeklere Kendinizi Sevdirmenin Yöntemleri

Sevgilin bir süre sonra senden uzaklaşmasın istiyorsan onu elde tutmanı sağlayacak yolları öğrenmelisin.

Onu güldür

Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır. Erkekler de aynı şekilde böyle düşünüyor. Onu güldüren kadın sen ol. Unutma seninle ne kadar gülerse o kadar mutlu olur.

Onu affet

Bir tartışmadan sonra her ikiniz de özür dileyip bir kenara çekiliyorsanız, bu durumu uzatıp ona tavır alma. Unutmaya ve affetmeye çalışırsan her ikinizin de daha mutlu olacağını göreceksin. Eğer bir şey yapmayı unutursa hemen sinirlenme, hatırlat ve devam et.

Bakımlı ol

Partnerinle birlikte olmaya başlaman, bakımlı olmak için çaba harcamaman anlamına gelmiyor. Seni makyajsız halde eşofmanlarla otururken görebilir ama her gün değil! Senin hala güzel olduğunu düşünse de yanında bakımlı olmanı da görmek isteyecektir.

Arkadaşlarıyla iyi anlaş

Biz kadınların olduğu gibi, erkeklerin de bazı zamanlar arkadaşlarıyla konuşmaya ihtiyacı oluyor. Eğer partnerinin arkadaşlarına karşı iyi davranırsan, onların da sana karşı iyi davranacağını ve hakkında iyi konuşarak seni yücelteceklerini göreceksin. Böylece partnerin hem seninle hem de arkadaşlarıyla vakit geçirdiği için oldukça mutlu olacaktır.

Özgür bırak

Partnerinin sürekli seninle vakit geçirmesini istiyor olabilirsin. Ancak onun da arkadaşlarıyla takılmasına ihtiyacı var. Arkadaşları konusunda katı tutum takınırsan ve onlara zaman ayırmasına fırsat tanımazsan ilişkinizin seyri kötü ilerlemeye başlayacaktır. Bu durumu onun seni özlemesi için bir fırsat olarak gör. Senden ne kadar uzak kalırsa o kadar çok görmek isteyecek, yokluğunu hissedecek ve seni özleyecektir.

Sporla ilgilen

Pek çok kadın futbola ilgi duymaz ama erkeklerin neredeyse tamamı için bu vazgeçilmezdir. Partnerini etkilemek için biraz da olsa futbolla ya da sevdiği herhangi bir spor dalıyla ilgilenmekten zarar gelmez. Maçın hepsini seyretmene gerek yok, yanına oturup biraz dikkat kesilsen yeterli olacaktır. Hatta az da olsa kuralları bilmeye çalışman partnerinin hoşuna bile gidebilir.

Fast Food ye

Erkekler hamburger ve salata arasında bir denge kurabilen kadınlardan hoşlanırlar. O kebap yerken sen sadece salata yiyorsan, partnerin bundan memnun olmayacaktır. Arada bir onunla bu tarz şeyler yemekten ve küçük kaçamaklar yapmaktan hiçbir zarar gelmeyeceğini unutma.

Kaynak: http://www.pegarose.com/erkeklere-ken...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
139
69
55
54
33
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın