Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere En İyi Seks Deneyimini Yaşatıp Penis Sağlığını Koruyan 15 Besin

Erkeklere En İyi Seks Deneyimini Yaşatıp Penis Sağlığını Koruyan 15 Besin

Araştırmalar, bazı besinlerin; penis performansının çok özel yönleri üzerinde olumlu etkiler sağlayabildiğini göstermektedir. 

Not: Besinlerin vücuda olumlu etkisini gösterebilmesi için düzenli ve doğru şekilde tüketilmesi gerekmektedir. En doğru bilgi için tüketmeye başlamadan önce uzmana danışın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ispanak

1. Ispanak

Ispanak folat bakımından zengindir penis bölgesine kan akışını arttırır ve yaşa bağlı cinsel sorunlardan korunmanıza yardımcı olur. Kereviz ve brokoli de iyi yardımcılar arasındadır.

2. Kahve

Bilim adamları, kafeinin vücutta kan akışını artıran bir dizi reaksiyonu tetiklediğini söylüyor.

3. Muz

3. Muz

Yeterince potasyum almak, sodyum seviyenizi kontrol altında tutar, tansiyonunuzu dengeler ve kalp problemlerini azaltır.

4. Domates

4. Domates

Her hafta 10 porsiyondan fazla domates yiyen erkeklerde prostat kanseri gelişme riski yüzde 18 daha düşük (DNA ve hücre hasarına neden olabilecek toksinlerle savaşan bir antioksidan olan likopen sayesinde). Domates ayrıca sperm morfolojisini de iyileştirebilir. Bunun yanında havuç, biber, patates de etkili gıdalar arasındadır.

5. Acı sos

5. Acı sos

Hayvanlar üzerinde yapılan bazı çalışmalar, kapsaisinin, karın yağını azaltırken bazı organların boyutunu da arttırdığını göstermiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karpuz

Karpuz, bir amino asit olan L-sitrullin kaynaklarından biridir. Vücuda girdiğinde, kan akışını artırıp nitrik oksit üretimini uyararak L-arginin'e dönüşür. Bunun yanında kan akışını destekleyen antioksidanlar bakımından zengin nar suyu, erektil disfonksiyonun iyileşmesine yardımcı olabilir.

7. Zencefil

7. Zencefil

Zencefil, kan akışına yardımcı olarak ve atardamar sağlığını iyileştirerek yatak odanızdaki enerjinin ömrünü uzatan bir başka gıdadır. Baharatın ayrıca testosteron ve sperm canlılığını arttırdığı gösterilmiştir.

8. Hurma

8. Hurma

Hurma cinsel isteksizliği azaltmada ve penis sağlığını korumada etkili olan bazı maddeleri içinde barındırır.

9. Yeşil çay

66.media.tumblr.com

Yeşil çay, kateşinler adı verilen bileşikleri bakımından zengindir. Kateşinler ayrıca penis bölgesine kan akışını teşvik ederek arzuyu artırır.

10. Bitter çikolata

Kakao, stres düzeylerini azaltabilen, arzuyu artıran ve orgazma ulaşmayı kolaylaştıran hormon olan serotoninin seviyelerini yükseltir. Hepsi bu kadar da değil: Kakao ayrıca damarlardaki kan akışını arttırır ve kan damarlarını gevşetir, tüm doğru bölgelere kan gönderir, bu da zevki artırabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çam fıstığı

11. Çam fıstığı

Çam fıstığı testosteronu artıran ve spermi sağlıklı ve canlı tutan iyi bir magnezyum kaynağıdır.

12. Kiraz

12. Kiraz

Kirazı düzenli olarak tüketmek tüm vücudunuz için sağlıklı olabilir. Çilek de afrodizyak etkisiyle erkeklerin yanında olan bir meyvedir. Bunların yanında avokado da tüketebilirsiniz.

13. Kabak çekirdeği

13. Kabak çekirdeği

Kabak çekirdeği, özellikle kombine edildiklerinde, testosteron seviyelerini ve büyüme faktörü hormonunu arttırdığı gösterilen minerallerin en iyi kaynaklarından biridir. Ayrıca ceviz ve goji berry de iyi kaynaklar arasındadır.

14. Karaciğer

14. Karaciğer

Karaciğer, testosteron seviyelerini yükseltmek ve vücudunuzun T'yi östrojene dönüştürmesini engellemek için gerekli olan çinko ile yüklüdür. Sığır ciğeri B12 vitamini bakımından yüksektir, eksikliği erektil disfonksiyona neden olabilir. Kırmızı et ve sakatat tüketmiyorsanız ringa balığı, somon balığı, tavuk göğsü de tüketebilirsiniz.

15. Fıstık ezmesi

15. Fıstık ezmesi

Fıstık ezmesi sperm kalitesini artıran iyi bir folat kaynağıdır. Ayrıca iktidarsızlığı da azaltmada etkili olabilmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahvaltıda düzenli olarak yumurta, bal ve yulaf tüketimi de etkili olabilir.

Ayrıca yemeklerinize sarımsak eklemeyi ve sağlıklı yağlar kullanmayı unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
38
24
21
19
15
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın