Görüş Bildir
Haberler
Erkek Arkadaşıyla İlişkiye Girmesine Engel Oluyormuş: 3 Yaşındaki Kızını Döverek Öldüren Anne

etiket Erkek Arkadaşıyla İlişkiye Girmesine Engel Oluyormuş: 3 Yaşındaki Kızını Döverek Öldüren Anne

İngiltere'de yaşayan 23 yaşındaki Nicola Priest isimli anne, üç yaşındaki kızı Kaylee-Jayde Priest'i erkek arkadaşı ile istediği zaman ilişkiye girmesine engel olduğu gerekçesi ile geçen yıl Ağustos ayında öldürdü. Anneye mahkeme 15 yıl hapis cezası verdi. Annenin 22 yaşındaki erkek arkadaşı Callum Redfern de cinayete yardım ettiği gerekçesiyle 14 yıl hapis cezası aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'in aktardığına göreİngiltere'de bundan tam bir yıl önce yaşanan bir cinayetin dehşet dolu detayları ortaya çıktınca herkesin adeta kadı dondu. Bir anne, erkek arkadaşıyla bir olup daha henüz 3 yaşında olan kızını döverek feci şekilde öldürdü.

Karnından ve göğüsünden yaralanmış

Karnından ve göğüsünden yaralanmış

Korkunç olay Birmingham'ın West Midlands bölgesinde yaşandı. 3 yaşındaki Kaylee-Jayde, annesiyle birlikte yaşadığı evinde geçen yıl 9 Ağustos'ta ölü olarak bulundu.

Yapılan inceleme sonucu küçük kızın karın ve göğüs bölgesine aldığı sayısız darbe nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı. Birmingham Crown Court, tıbbi muayenelerinde daha sonra çocuğun kırık kaburgalar, alt bacak kırıkları ve kırık göğüs kemiği dahil olmak üzere geçmişe dayanan yaralanmalara maruz kaldığını gösterdi.

Kızı can çekişirken sosyal medyadan paylaşım yapmış

Kızı can çekişirken sosyal medyadan paylaşım yapmış

Metro'da yer alan habere göre duruşmada annenin kızı yerde yatar ve can çekişirken bile sosyal medyadan paylaşımlar yaptığı ve sosyal medyaya hastalık derecesinde bağımlı olduğu ortaya çıktı.

Nicola Priest ve sevgilisi Callum Redfern'in aralarında geçen ve mahkemeye delil olarak sunulan konuşmalarda çiftin bir aradayken Priest'in kızının uyanık olması, ortalıkta gezinmesi ve sevgililerin sevişmelere engel olması nedeniyle dövüldüğü ve eziyet gördüğü açığa çıktı.

'Onu öldüreceğim, sürekli ortalıkta geziyor'

'Onu öldüreceğim, sürekli ortalıkta geziyor'

Cani annenin sevgilisine 'onu öldüreceğim, sürekli ortalıkta geziyor, ona vurup aklını başına getirdim' şeklinde konuşurken sevgilisinin de 'bir tane de benim için vur' dediği anlaşılıyor.

İşin daha da korkuncu her şey olup bittikten sonra anne Nicola Priest bir Tiktok hesabı açarak öldürdüğü zavallı kızının fotoğraflarını emojiler ve dokunaklı şarkı sözleri, 'seni çok özledim meleğim' gibi mide bulandıran şeyler eşliğinde paylaşmış olması.

Mahkemede 'mutlu bir çocuktu' diye tanımlanan Kaylee-Jayde'e annesinin ilgisiz ve sevgisiz davranışları ise cinayetten önce kaydedilmiş ve mahkemeye delil olarak sunulmuş güvenlik kamerası görüntülerinde mevcut.

Tıbbi yardım çağırmamış

Tıbbi yardım çağırmamış

Öte yandan TikTok'ta kızıyla ilgili paylaşımlar yapan ve adeta timsah gözyaşları döken annenin sevgilisiyle birlikte çocuğunun ölümüne dövdükten sonra tıbbi yardım da çağırmamış olması ve çocuğun hayatının kurtulmasını engellemiş olması olayın kan donduran detaylarından birisi oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1165
386
233
82
20
17
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra Atak

DİLERİM ALLAHTAN İÇERİDE KIRILMAYAN TEK KEMIGINIZ KALMAZ ÖLMEK ICIN YALVARIP ÖLEMEZSİNİZ

Hakan Yücel

bu kadar olaya kıyamet nasıl kopmuyor anlamıyorum, bence çoktan helak olmalıydık..

CUNKU kiyamet diye birsey yok dostum

Mancoe Mancoe

15 YIL NE A.Q. MÜEBBET NİYE VERİLMEMİŞ!!!!!

Hermione Granger

genede 15 yıl vermişler yaa. türkiyede olsa bunların ikisi şu an hala yargılanıyordu oda tuttuksuz. sonuç 10 ay ceza ikisine iyi halden pişmanlıktan vesaired... Devamını Gör