Görüş Bildir
Haberler
Erkek Arkadaşınız Sizden Bıkmasın

Erkek Arkadaşınız Sizden Bıkmasın

Kahkahaha
03.11.2014 - 01:13 Son Güncelleme: 31.05.2015 - 21:22

Erkek Arkadaşınız Sizden Bıkmasın

Bazı ilişkiler vardır ki masallarda anlatılanlar kadar müthiş olan. Ancak bu müthiş ilişki günün birinde yerini bıkkınlığa bırakabilir. Bunun için siz kendiniz bazı şeylere dikkat etmelisiniz ve eğer ilişkinizin yerini bıkkınlığa bırakmak istemiyorsanız bu tavsiyelerimize kesinlikle uygulamalısınız.

İşte erkek arkadaşınızın sizden bıkmaması için yapmanız ve yapmamanız gereken şeyler;

1- Arkadaşlarıyla gezip dolaşmasına asla karışmayın. Bazı istisnai durumlar olabilir ancak bu durumlar dışında onları bu konuda sıkmayın.

2- Sürekli bir sorun çıkartma havası içerisinde olmayın. İğneleyici laflar sokmayın.

3- Birlikte olduğunuz erkeği değiştirip şekil verdirmeye asla çalışmayın. Başlarda bu konuya aldırış etmeyip sizin istekleriniz doğrultusunda hareket edebilir ancak ilerleyen zamanlarda bu duruma oldukça büyük tepkiler gösterebilir.

4- CIA giriş sınavlarında değilsiniz. Çok meraklı olup bazı şeyleri çok kurcalamayın, kendinize güvenin. Eğer sizi aldatıyorsa bu durum er ya da geç ortaya çıkacaktır. Sonuçta her erkek güvenilmeyi ister, onun üstüne fazla gitmemeye özen gösterin.

5- Birlikte olduğunuz erkek tamamıyla sizin bir parçanızmış, oyuncağınızmış gibi davranmanız biraz sakıncalı. Bıkkınlık durumuyla karşılaşmamak için onun kişisel alanlarına müdahale etmemeye çalışın.

6- Yanınızda eşiniz olmadan kendinizi sıkkın hissedenlerdenseniz biraz dikkatli olmalısınız. Her yere eşinizle gitmek veya olumlu-olumsuz her şeyi onunla yaşamak zorunda değilsiniz. Çiftlerin birbirinden ayrı yapmak isteyeceği o kadar çok şey vardır ki, tahmin bile edemezsiniz.

7-

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/erkek-arkada...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın