Görüş Bildir
Haberler
Ergun Kaptan Olarak Tanınan, Boat Trip Turkey’in Kurucusu Ergun Dündar Kimdir?

Ergun Kaptan Olarak Tanınan, Boat Trip Turkey’in Kurucusu Ergun Dündar Kimdir?

Ergun Dündar, 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Isparta Gazi Lisesinde tamamlayan Dündar, lise sonrası Dokuz Eylül üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesini bitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukluğundan itibaren yazları ailesine ait olan teknede çalışan Ergun Kaptan, Üniversiteden mezun olduktan sonra kurumsal iş hayatına girdi. Dünyaca tanınan bir lojistik şirketinin finans bölümünde çalıştı. Bir süre sonra kurumsal hayatı bıraktı ve şu an Kaş’ın en büyük tekne-yat filosuna sahip olan Boat Trip Turkey markasını kurdu.

Denize tutkusu küçük yaşlarda başlayan ve Deniz- Çevre koruma projelerinde aktif bir şekilde yer alan Ergun Kaptan, Kaş’ın ilk mavi bayraklı teknesine sahiptir. Turlarında konuklarını deniz temizliği konusunda bilgilendirip, denizden çöp bulup getiren misafirlerine çeşitli hediyeler vermekte ve bu konuda kampanyalar düzenlemektedir.

Yatçılık ve turizm alanlarındaki uluslararası fuarlara sık sık katılan Ergun Dündar’ın ağırladığı konuklar arasında ünlü isimler de bulunuyor. Çektiği drone videoları ile bölge turizmini tanıtan Dündar, Türkçenin yanı sıra İngilizce, Fransızca ve Almanca biliyor.

Ergun Kaptan olarak tanınan Ergun Dündar Evli ve bir çocuk babasıdır. “captainergun” isimli Instagram hesabını kullanmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tiarwain

Üç yıldır her yaz Ergun Kaptan ile tura çıkıyoruz, açık ara en iyi tekne ve personele sahip 👍