Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın İzlettiği Görüntüler Selvi'yi Bile Rahatsız Etti

Erdoğan'ın İzlettiği Görüntüler Selvi'yi Bile Rahatsız Etti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesindeki saldırının görüntülerini izletmesi iktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'yi de rahatsız etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, bu haftaki grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na 2019 yılında Ankara Çubuk'ta şehit cenazesinde uğradığı saldırının görüntülerini izletmişti. Erdoğan'ın bu görüntüleri izletmesi muhalefetin tepkisini çekmişti.

"Tek kelime ile yanlıştı"

"Tek kelime ile yanlıştı"

Erdoğan'a bir eleştiri de iktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den geldi. Selvi şöyle yazdı:Erdoğan’ın AK Parti grubunda izlettiği videoda Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’ta linç girişimine maruz kaldığı olaylardan görüntüler kullanılmış. Çubuk’taki şehit cenazesindeki saldırı büyük bir provokasyondu. Türkiye büyük bir badire atlattı. CHP Genel Başkanı, şehit cenazesinde linç edilmek istendi. Ama o saldırının asıl hedefi demokrasimiz ve iç huzurumuzdu. O nedenle Kılıçdaroğlu’nun linç görüntülerinin kullanılması tek kelime ile yanlıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
7
4
3
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

insanları linç edip yakmak milliyetçi ve islamcıların geleneği zaten, osmanlıdan günümüze bu kundakların linçlerin ardında hep allah adını ananlar var. demok... Devamını Gör

hipotalamus

Bu görüntüyü izletmek, yarım kalan işi tamamlayın demektir. Adamlar hazırlıklı ve herkesin haberli olduğu bir şekilde linç girişimi yaptı, tıpkı Sivas katlia... Devamını Gör

Metin Akalp

Maaş gecikmiştir.