Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın İndirimi 1 Ay Dayanamadı: Tarım Kredide Fiyatlar Yeniden Yükseldi

etiket Erdoğan'ın İndirimi 1 Ay Dayanamadı: Tarım Kredide Fiyatlar Yeniden Yükseldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 15 Ağustos’ta indirime giden Tarım Kredi marketleri 33 gün sonra fiyatları yeniden artırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan talimatı geçen ay vermişti

Erdoğan talimatı geçen ay vermişti

Geçen ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında büyük indirim olacağı açıklanmıştı. Erdoğan ayrıca Tarım Kredi mağazalarındaki fiyatları 'uygun' olarak nitelemişti.

33 gün içinde fiyatlar yeniden arttı

33 gün içinde fiyatlar yeniden arttı

Sözcü'nün haberine göre, Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında indirim yapıldığı belirtilen 15 Ağustos tarihinden 16 Eylül tarihine kadar ürünlerin birçoğunda fiyatlar zamlandı. 33 gün içinde Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarındaki aynı marka, aynı gramajdaki ürünlerindeki fiyatlarında yüzde 30'u aşan zamlar gözlemlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
13
6
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

O yüzden yeri geldikçe yazıyorum. İktidarın müjde, proje, reform, paket gibi çıkışlarından ciddi ciddi bir beklenti içine girerek hareket eden varsa Allah ya... Devamını Gör

Art Ankara

İndirim derken! sanki gerçekten indirimliymiş gibi bir de indirim bitti yazmışlar...

Bir kilo Filiz çay 76.25 iken 76.90 olmuş gören de sanacak ki önceden ucuzdu. Yorumlardan da anlayacağınız üzere aklın yolu bir. İktidara hala inanan varsa b... Devamını Gör