Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ı Ağlatmıştı: Zamları Eleştiren AK Partili Çınar'ın İstifası İstendi

Erdoğan'ı Ağlatmıştı: Zamları Eleştiren AK Partili Çınar'ın İstifası İstendi

Emre Ordu
26.07.2023 - 22:12 Son Güncelleme: 26.07.2023 - 22:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 'Rabbim lütfen benim ömrümü ona ver' diyerek ağlatan AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, yapılan son zamları eleştirince partiden istifa ettirildi. AK Parti Bolu İl Başkanlığı 'Görevden affını istedik' açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından Çınar, meclis üyeliğinden istifa etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “Rabbim, lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annemin ak sütü gibi helal olsun Cumhurbaşkanım” diyen AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, son zamları eleştirince partisinden istifa etmek zorunda kaldı. 

Hacer Çınar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Hak-İş'e bağlı Öz-Sağlık İş Bolu Şube Başkanı olarak yaptığı açıklamada, “Kimsenin almaya cesaret edemediği altın-döviz fiyatları fırladı. Herkesin yemek zorunda olduğu domatesin, biberin yüzünü göremez olduk. Tüm bunlar olurken bizler, ekonomik krizle uğraşan devletimizin yanında olup sabretmeye devam ettik ama bitti. Sabrımız bitti” demişti.

"Görevden affını istedik"

"Görevden affını istedik"

AK Parti Bolu İl Başkanlığı bugün, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada “AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyemiz olmasının yanında Hak-İş’e bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevini de yürüten Hacer Çınar'ın ulusal ve yerel gündemde de yer alan açıklamalarının ardından parti içi kurullarımızda yaptığımız istişare ve değerlendirmeler neticesinde Bolu Belediye Meclis Üyeliği'nden affını istedik” denildi. Bu açıklamanın ardından Çınar, meclis üyeliğinden istifa etti.

Erdoğan'ı ağlatmıştı

Erdoğan'ı ağlatmıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hacer Çınar, 2016 yılında Ankara’da yapılan 5. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektubu kürsüden okumuştu. 

Çınar konuşmasında, “Ülkemizin, insanlığın ve İslam aleminin ona ihtiyacı var. Şayet ömrü buna vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabbim lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annemin ak sütü gibi helal olsun cumhurbaşkanım. Benim iki tane yavrum var. Bu yavrularıma herkes annelik yapabilir. Fakat benim güzel yurduma, insanlığa ve İslam’a herkes güzel hizmet edemez” demişti. Dinleyiciler arasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamamıştı.

Hacer Çınar, taşeron işçi olarak yaptığı konuşmanın ardından Öz Sağlık- İş Sendikası Bolu Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Bolu İl Başkanı olmuş, 31 Mart seçimlerinde de AK Parti'den belediye meclis üyesi seçilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
27
12
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melih baykurt

siyasi ömründen ona vermiş

Selami Bulut

Süperdi. 😂😂

Damla sirin

Erdoğan kapatılsın diyenler burda mj

Damla sirin

anladım ben baby

Derya

Ne ağlaması kızın salaklığı tayyibin gözünü yaşartmış