Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: '150 Bin Doz Aşıyı Libya'ya Teslim Edeceğiz'

etiket Erdoğan: '150 Bin Doz Aşıyı Libya'ya Teslim Edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe, iki ülke arasında anlaşmaların imzalanmasının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan basın toplantısında Libya'ya 150 bin doz korona aşısı ve ilaç gönderileceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Dibeybe huzurunda iki ülke arasında 5 anlaşma imzalandı.

İmzanın ardından iki lider ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Libya'ya koronavirüs aşısı

Libya'ya koronavirüs aşısı

Erdoğan yaptığı basın toplantısında Libya'ya 150 bin doz korona aşısı gönderileceğini açıkladı. Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Koronavirüs belasının yaygın bir şekilde devam ettiği süreç içerisinde şu an itibariyle yarın 150 bin doz aşıyı da kendilerine teslim edeceğiz. Bingazi'deki Başkonsolosluğumuzu şartlar olgunlaştığında yeniden faal hale getirmeyi planlıyoruz. Türkiye'nin koronaviürüsle mücadeledeki tecrübelerini Libya'ya süratle aktaracağız. Bu amaçla Trablusgarp'ta bir salgın hastanesini işleteceğiz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
679
324
83
32
19
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay tkz

Neyse şimdi geleceğimi yakmıyım.

begonvila

Millet burda aşı beklerken, yoğun bakımlar ağzına kadar doluyken , nasıl bir ... sin sen. Zaten Türkiye den başka bütünj milletlere yardım ediyosun. Katarlıl... Devamını Gör

pazartesi

165bin öğretmen var. Çıkartın vatandaşlıktan, siktir olup gideyim iltica edeyim başka ülkeye. Öz vatanımı üvey ettiniz.