Görüş Bildir
Haberler
Epic Games, Oyunculara Yılbaşı Hediyesini Şimdiden Verdi: 60 TL'lik Hediye Kuponlar Geldi!

Epic Games, Oyunculara Yılbaşı Hediyesini Şimdiden Verdi: 60 TL'lik Hediye Kuponlar Geldi!

Burak Kaya
17.12.2021 - 15:23

Epic Games, her indirim döneminde olduğu gibi bu indirim döneminde de kullanıcılarına, oyun satın alımlarından kullanmaları için 60 TL'lik indirim kuponu verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Epic'te indirimler başladı.

Epic'te indirimler başladı.

Yılın son günlerinde bütün firmalar, yılbaşı indirimleriyle birlikte kullanıcılarına yeni fırsatlar sunuyor.

Bu kapsamda Epic Games'te ''Yılbaşı Tatil İndirimi'' ile birlikte oyunculara, sevdikleri oyunları daha uygun fiyata alma şansı sağlıyor.

Bu indirim kampanyasıyla birlikte oyuncuları mutlu edecek başka bir gelişme daha yaşandı.Epic Games, bu indirim kampanyasıyla birlikte oyunculara 60 TL değerinde hediye kupon vereceğini açıkladı.

60 TL'lik hediye kupon verildi.

60 TL'lik hediye kupon verildi.

Epic Games tarafından platformun kullanıcılarına 60 TL'lik hediye kuponu verildi.  Bu indirim kuponunu kullanmak için 79.99 TL ve üzerinde bir oyun satın almanız gerekiyor.

Yılbaşı indirimleri ile birlikte birleşince normalde çok pahalı olan bir oyunu, bu kupon sayesinde ucuz bir fiyata kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ayrıca bu kupon her oyun için uygulanıyor. Bu sayede eğer 2 adet 80 TL'lik oyun satın almak isterseniz, her iki oyuna da 60 TL'lik indirim uygulanacak ve 120 TL indirim kazanacaksınız.

Kupon nasıl kullanılır?

Kupon nasıl kullanılır?

Kuponu kullanmak için sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Örnekte gözüktüğü gibi bir oyunu satın almaya çalıştığınız zaman, 60 TL'lik indirim kuponu otomatik olarak uygulanacaktır.

60 TL'lik indirim kuponunu kullanmak için minimum 80 TL değerinde bir oyunu satın almanız gerekiyor.

6 Ocak'a kadar zamanınız var.

6 Ocak'a kadar zamanınız var.

Siz de oynamak istediğiniz oyunları, 6 Ocak tarihine kadar Yılbaşı indirimlerinden satın alabilirsiniz. Oyunları satın alırken 60 TL'lik indirim kuponunu da kullanarak uygun fiyata, birçok güzel oyuna sahip olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın