Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan'ın Başak Demirtaş Yorumuna Enver Aysever'den Sert Yanıt: 'Yavşak, Sonucu Biliyor Çünkü'

etiket Ahmet Hakan'ın Başak Demirtaş Yorumuna Enver Aysever'den Sert Yanıt: 'Yavşak, Sonucu Biliyor Çünkü'

Batuhan
15.06.2020 - 12:38

Gazeteci Enver Aysever, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş’a yönelik cinsiyetçi söylemler kullanan zanlı için “Hangi partiye mensup olduğunu zerre kadar merak etmiyorum” diyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın tweetini alıntılayarak 'Yavşak, sonucu biliyor çünkü' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü yazısında Başak Demirtaş'a yönelik yapılan paylaşımla ilgili konuya değindi.

"Şerefsizin partisi olmaz"

"Şerefsizin partisi olmaz"

Hakan yazısında, “Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a şerefsizce küfür eden şahsın hangi partiye mensup olduğunu zerre kadar merak etmiyorum. Şerefsizin partisi olmaz çünkü. Ben şuna bakarım: Devlet, böyle bir şahıs karşısında nasıl tutum alıyor? Bakılması gereken tek yön burasıdır” ifadelerini kullandı.

Hakan'ın ifadelerine Enver Aysever'den sert bir yorum geldi...

Hakan'ın ifadelerine Enver Aysever'den sert bir yorum geldi...

Gazeteci Enver Aysever ise Hakan’ın “Hangi partiye mensup olduğunu zerre kadar merak etmiyorum” sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Aysever, “Yavşak, sonucu biliyor çünkü” ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
564
248
72
59
29
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Gungor

Şerefsizin partisi olmaz çünkü hepsi akp li başkasına bırakır mı orospu çocuğunu çocuk sikiciler hırsızlar katiller teröristler ülkede bütün pis işleri yapan... Devamını Gör

Naci Özdemir

Ya bunu yazıyorsun da arkadaş dikkat et, biri çıkıp da demez mi CHPli başkan milletin gözünün önünde otobüste çocuğun ırzına geçerken kimse ses etmedi de izl... Devamını Gör

Resho

Yavşak "bit yavrusu" anlamına geliyor . Hem çok anlamlı hem de ceza yiyemeyeceği bir kelime bulmuş cuk da oturmuş.

Pasif Kullanıcı

Şerefsizin partisi de olur,gazetesi de,gazetecisi de .Ahmet Hakan da bunun en somut örneğidir.Hürriyeti kapatmak da ona nasip olacak inşallah.