Görüş Bildir
Haberler
Enerji24 Firmasının Diğer Elektrik Üretim Firmalarından Farkı

Enerji24 Firmasının Diğer Elektrik Üretim Firmalarından Farkı

Abit Gülistan
05.05.2015 - 18:06 Son Güncelleme: 05.05.2015 - 18:53

Geleceğinizin Yatırımı : Farkımız

Farkımız; kaliteli malzeme ve deneyimli ekibimizle Alman iş anlayışı yaklaşımı size uzun zaman kazandıracak üretici garantili sistemleri en az maliyete yaparak sistem üretime devam.etiği sürece bakım ve kontrolleri ücretsiz yaparak gerekli zamanlarda işletme yönetimi , finansal yönetim konularında destek olmaktır.

Enerji 24 olarak 15 yıllık Alman panel üretici firmanın Türkiye distribütörü olduğumuzdan diğer enerji firmalarına göre sistem aynı kalitede ve hizmetlerde olmak şartı ile en ucuz fiyata sizlere hizmet ediyoruz.

Yüzlerce projeye imza atarak deneyim sahibi olan Alman elektrik mühendisleri tarafından sistemin kurulması ile en az kayıpla en.uzun süre elektrik üretmesi için olası bütün.riskler ve doğal durumlar hesaplanarak iklim ve güneşlenmeye bağlı panel seçimi ile panellerin ısınmasından kaynaklanan %20 lere varan kayıpların önüne geçilmesi

Alman iş anlayışı ve kalitesi ile ürün fiyatı ile üretim zamanları ve kayıpları hesaba kattigimizda en ucuz sistem oluyor. Ucuz ama kulanım ömrü kısa ve enerji kayıplarının işletme giderlerinin yüksek sistemler, Kaliteli doğru montaj ve kablolama ile uygun fiyata yapıldığında ucuz ürün pahalı üründen en az %50 varan fazladan ücret ödemenize neden olur.

Ucuz sistem ürünleri ile kurulan güneş santraları kendini amorti etmeden yıpranma, çürüme ve arızalara neden olur. Daha kendini ödemeden yatırımınız ölür. Kalite anlayışı ve uzun dönemli rahat kullanıma önem veren Almanlar ' ucuz ürün kullanacak kadar zengin değilim' demekle en güzel şekilde ifade etmişler. Bizde de ' ucuz etin yahnisi yavan olur derler.

Almanya, Türkiye, İtalya ve Romanya Olmak üzere 1,5 kw dan 14000 kw kadar olmak kaydı ile toplamda 890 mw yani 890,000 kw ile 3,560,000 panel ve 13,350,000 m2 arazi ve catı olmak üzere sistem kurma deneyimi ve tecrübesine sahip profesyonel kadroya sahiptir. Ayrıca Konut, Villa, Ofis, Sanayi, Sulama, Tarım ve Hayvancılık için özel sistemler sunuyoruz.

Güneş enerji sistemlerinin kurulumunda bizi tercih etmeniz için nedenleriniz.

1. 2008 den beri enerji sektöründe olması

2. Alman kalitesinde ürünler ve montajla sistemi kurması

3. Kurulan sistemin enerji üretimi bitene kadar ücretsiz bakım ve kontrolleri ( 5 Yıl )

4. Konusunda deneyimli Alman mühendisleri tarafından projelendirmesi ve kurulması

5. Panellerin Üretici firma garantisinde olması

6. Kredi ve finansal konularında ücretsiz danışmanlık yapması

7. Sizin için en az maliyetle en iyi sistemi kurmak, sistemin kurulacağı yeri keşif ve ölçüm yapılması

8. Anlaşma yaptıktan sonra bütün bürokrasi ve izinleri sizin adınıza tarafımızdan takip edilmesi

9. Ücretsiz yatırımcı eğitimleri ve sistemi en iyi şekilde işletmek için Ges projeleri işletmeciliği

10. Konut ve işletmeler için elektrik üretimin yanında led aydınlatma teknolojisi ile aydınlatma sağlayarak üretilen enerjinin en azını kullanmanızı sağlayarak en yuksek oranda devlete satmanıza ek gelir getirmenize katkıda sağlamak.

Kaynak: http://gessistem.blogspot.com.tr/p/fa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0