Görüş Bildir
Haberler
Endonezya'da 8 Yaşında Çocuğu Timsah Yuttu! Çocuğu Yutan Timsahın Bir Gün Sonra Karnı Açıldı...

Endonezya'da 8 Yaşında Çocuğu Timsah Yuttu! Çocuğu Yutan Timsahın Bir Gün Sonra Karnı Açıldı...

Müge Kakşi
05.03.2021 - 17:16

Endonezya'nın Borneo Adası'nda nehre yüzmek için giren 8 yaşındaki çocuğu 6 metrelik bir timsah yuttu. Çocuğunu kurtarmaya çalışan baba hiç bir şey yapamazken 6 metrelik timsah bir gün sonra yakalandı ve karnı yarıldı. Aile timsahın karnının açılması üzerine çocuklarının cansız bedenini büyük dehşet içerisinde çıkardılar. İşte Endonezya'da yaşanan bu korkunç olayın detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

8 Yaşındaki Çocuğu Yutan Timsah

8 Yaşındaki Çocuğu Yutan Timsah

Endonezya'nın Borneo adasında yaşanan olayda, nehre yüzmek için giren 8 yaşındaki çocuk, nehirden bir anda füze gibi fırlayan timsaha yem oldu. 8 yaşındaki çocuğun cansız bedeni, timsahın midesinden ertesi gün çıkarılabildi.

Timsahlar, dünya genelinde dehşet saçmaya devam ediyor. Son olarak Endonezya'da yaşanan olay, duyanları şaşkına uğrattı. Haberler. com'da yer alan habere göre Endonezya'nın Borneo adasında nehre yüzmek için giren 8 yaşındaki çocuk, dev timsaha yem oldu. Ertesi gün yakalanan timsahın midesinden çocuğun cansız bedeninin çıkarılma anları yürekleri dağladı.

6 Metrelik Timsaha Yem Oldu

6 Metrelik Timsaha Yem Oldu

Kan donduran olay Endonezya'nın Borneo adasında meydana geldi. Babasıyla nehirde yüzen 8 yaşındaki çocuk dev timsahın saldırısına uğradı. Baba timsahın bir anda yükselip çocuğunu yutması karşısında bir şey yapamadı. Acılı baba, timsahın arkasından yüzdü ancak yetişemedi. 

Kutai Timur bölgesindeki yerliler ertesi gün altı metrelik timsahı yakaladı ve içinde çocuğun cansız bedenini hayvanın karnını yarıp çıkardılar. YouTube'da yayınlanan videoda, kurtarma görevlilerinin çocuğun cansız bedeninin timsahın midesinden çıkarıldığı an ailesinin izleyip ağladığı görüldü.

Olayın yaşandığı nehrin timsahların doğal yaşam alanı olduğunu belirten yetkililer, yerel halkın zaman zaman nehirde yıkandığını ya da yemek yapmak için nehirden su aldıklarını açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın