Görüş Bildir
Haberler
En Trend Kombinlerinizi Bile Hüsrana Uğratabilecek Stil Hatalarını Söylüyoruz!

etiket En Trend Kombinlerinizi Bile Hüsrana Uğratabilecek Stil Hatalarını Söylüyoruz!

Hepimiz modayı yakından takip etmek ve yeni trendlere göre giyinmek istiyoruz. Fakat fiziğimize uygun kombinler yapmak da en az modayı yakından takip etmek kadar önemli. Günlük hayatta kombin yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemer detayını atlamamak gerek!

Kemer detayını atlamamak gerek!

Eğer ince bir beliniz var ise; kombinlerinize ekleyeceğiniz kemer detayı belinizi incelteceğinden sizi daha zayıf gösterecektir. Eğer belinizin ince olduğunu düşünmüyorsanız kemer detayını kombinlerinizden çıkarmanızı öneririz. Aksi takdirde belinizi daha kalın gösterecektir.

Jean'lerle ilgili de bi detay var!

Jean'lerle ilgili de bi detay var!

Bacaklarınızın ince olduğunu düşünüyorsanız jean'lerinizin paça boyu tamamen size kalmış. Fakat ince bacaklarınız olduğunu düşünmüyorsanız jean'lerinizin paçalarını uzun tercih ederseniz bacak boyunuzu kesmeyecektir ve daha ince görünmenizi sağlayacaktır.

Crop modası dur durak bilmiyor!

Crop modası dur durak bilmiyor!

Crop artık günlük hayatımızın vazgeçilmez parçalarından! Fakat onunla ilgili de şöyle bir tüyo vermemiz gerek. Eğer üst bedeninizin zayıf olduğunu düşünüyorsanız crop modeller sizin için uygun olacaktır. Fakat göğüs bölgenizin zayıf olduğunu düşünmüyorsanız crop giyinmek göğüs bölgesini daha ön plana çıkardığı için olduğunuzdan daha kilolu görünmenize sebep olacaktır.

Bot seçiminde ki en önemli detay!

Bot seçiminde ki en önemli detay!

Bot kış boyu tercih ettiğimiz bir parça! Fakat buradaki önemli olan detay ise botun boyu... Eğer ince bacaklarınız olduğunu düşünüyorsanız sizin sınırlamamız yok. Fakat bacaklarınızın ince olduğunu düşünmüyorsanız bilek üstündeki bot seçimi sizin bacak boyunuzu keseceği için bacaklarınız olduğundan daha kalın görünecektir. Bu nedenle diz altı çizmeler daha doğru bir seçim olacaktır.

Çanta aşıklarını ilgilendiren önemli bir detay daha!

Çanta aşıklarını ilgilendiren önemli bir detay daha!

Günlük hayatta büyük çantaları seviyoruz, ihtiyacımız olan her şeyi içine koymak büyük rahatlık oluyor. Fakat büyük çantalar bizi daha iri gösteriyor! Bunu biliyor muydunuz? Özellikle boyunuzun uzun olduğunu düşünmüyorsanız bu durum sizi biraz daha fazla ilgilendiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diz üstü çizme sevenlere duyuru!

Diz üstü çizme sevenlere duyuru!

Diz üstü çizmeler için önerebileceğimiz bir detay ise; bacaklarınızın ince olduğunu düşünmüyorsanız kesinlikle uzak durmalısınız! Bacaklarınızı olduğundan kalın gösterecektir.

Choker seçimi!

Choker seçimi!

Boynunuz uzun ise choker kolye seçimi tam size göre! Ama boynunuzun uzun olduğunu düşünmüyorsanız tercih etmenizi önermeyiz.

Makyaj seçimi de önemli!

Makyaj seçimi de önemli!

Günlük hayatta yapacağınız koyu renk makyajlar ve yoğun makyaj seçimi sizi daha yaşlı ve yorgun gösterecektir. Fakat daha soft ve hafif makyajlar sizi canlı ve dinamik gösterecektir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Farklı olacağız derken saçmaladığımız için böyle oluyoruz...