Görüş Bildir
Haberler
En Son Ne Zaman Duş Aldığını Tahmin Ediyoruz!

En Son Ne Zaman Duş Aldığını Tahmin Ediyoruz!

Yung Boş Ada
06.07.2015 - 18:29 Son Güncelleme: 06.07.2015 - 19:01

Duş almak istisnasız hayatımızın en önemli ihtiyaçlarından biridir. Kimimiz bu ihtiyacını her gün giderirken kimimize haftada bir yeter. Acaba senin en son ne zaman duş aldığını tahmin edebilecek miyiz. Testi çözüp çıkan sonucu bizimle paylaşsana 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak duşta ortalama ne kadar zaman harcadığını merak ediyoruz.

2. Şimdi de duşunu renklendirecek bir nesne seç!

3. Peki duşta kullanılan bu eşyalardan hangisi senin olmazsa olmazın?

4. Bir de sabun seç hadi!

5. Duşta bu şarkılardan hangisini söylemek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisinden sonra hemen duş almam lazım dersin?

7. Duş alman lazım ama su yok hiçbir yerde, ne yaparsın?

8. Son ve en önemli soru: Duşta işer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duş değildir o.

Duş değildir o.

Duş olsa duramazsın. Sen duş almıyorsun canım kardeşim, sen bildiğin banyo keyfi yapıyorsun. Suyun altına öyle bir bırakıyorsun ki kendini, izin verseler saatlerce kalırsın orada o derece. Bu yüzden de seninkine duş demiyoruz biz. Duş olmadığı için de tahmin edemedik, ama illa bir tahmin istiyorsan bir haftayı geçmedi diyelim, GEÇMESİN DE ZATEN!

Dün gece!

Dün gece!

Duş almak senin için günü bitirme ritüeli gibi bir şey. Bütün günün yorgunluğunu, pisliğini suyun altında bırakıp yatağına öyle girmeyi seviyorsun sen. Senin için tam bir rahatlama yöntemi yani duş. Bu yüzden de en son dün gece aldığını tahmin etmek zor olmadı bizim için :)

Dün almışsındır kesin!

Dün almışsındır kesin!

Dün dün evet, hep dün alınır zaten o duşlar. Tamam sevmiyor olabilirsin duş almayı da bari yalan söyleme be, bari bize yalan söyleme kardeşim. Kimsenin seni kınadığı yok (tamam belki biraz olabilir) sonuçta bu senin tercihin. Herkesin ne zaman duş aldığına hiç kimse karışamaz değil mi sonuçta? Yine de duşların arasındaki o uzun zamana bir duş daha sıkıştırabilirsin bizce, sıkıştırsan fena olmaz yani.

Şu an bile duştasın!

Şu an bile duştasın!

Islanır yalnız o telefon, bozulur sonra milyonluk alet! Sende temizlik takıntısı var, daha önce söyleyen olmuştur belki. Temizlik temizlik diye bağırıyor çünkü cevapların. Temizlik elbette çok önemli bir şey, başta sağlığımız için. Ama abartmamak da lazım sanki, değil mi? Ama Onedio aleminin en temiz insanı olarak seni tebrik etmedik de değil hani ;)

Duş mu, o da ne?

Daha önce bu kelimeyi hiç duydun mu? Bize duymadın gibi geldi ama, TV'de falan da mı? Yok mu? Neyse, biz anlamını söyleyelim o zaman sana, hatta direk sözlük anlamını söyleyelim: Duş = Temizlik veya tedavi amacıyla suyu yüksekten üzerine doğru püskürtme yoluyla yıkanma. Faydalı bir şey yani :)

Bu sabah!

Bu sabah!

'Sabahları duş almadan evden asla çıkamam' <- Bu sensin işte. Anayasanın ilk üç maddesi misali sabahları değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen bir rutinin var senin, eğer bir aksarsa bütün günün mahvolur, o derece! Ama bizce çok güzel bir alışkanlık bu, tebrik ettik :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
326
273
88
43
39
35
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
missis Simpson

onedio yakında iç çamaşırımızın rengini de tahmin edecek. azıttı iyice :D

Ali Handro

herif pisliğin teki çıktı rıza baba

jjbcoffee

Duşta niye işeyeyim ya mal mıdır nedir!

Pasif Kullanıcı

Valla işeyen var