Görüş Bildir
Haberler
En Sinir Bozucu Sosyal Medya ve Mesajlaşma Uygulamaları

En Sinir Bozucu Sosyal Medya ve Mesajlaşma Uygulamaları

İlhan Güzel
17.11.2021 - 12:28

Uygulamalar, hayatımızı en azından bir dereceye kadar kolaylaştırmak içindir, bu nedenle sizi en az hayal kırıklığına uğratan herhangi bir uygulamayı kullanmak zorunda kalmak, sizi son derece rahatsız edecek bir şey olacaktır. Tüm bunlar söylendikten ve artık yoldan çekildikten sonra, hangi uygulamaların kullanıcıları az çok düzenli olarak hayal kırıklığına uğrattığını belirlemenin oldukça kolay bir yolu olduğunu ve bunu yapmanın esasen nasıl olduğunu okumayı içerdiğini belirtmek önemlidir.

Kaynak: https://www.digitalinformationworld.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

En sinir bozucu sosyal medya uygulaması Snapchat, en sinir bozucu mesajlaşma uygulaması ise Facebook Messenger...

En sinir bozucu sosyal medya uygulaması Snapchat, en sinir bozucu mesajlaşma uygulaması ise Facebook Messenger...

Higher Visibility tarafından yürütülen bir analiz, kullanıcıların hangilerini en sinir bozucu bulduğunu anlamak için uygulama incelemelerine baktı, çünkü bunun, bu uygulamalardaki sorunlara potansiyel olarak ışık tutabilecek türden bir şey olması ve böylece düzeltilebilmesini sağlamakta. Bu analiz, Snapchat'in aslında herkesin kullanması gereken en sinir bozucu uygulama olduğunu ortaya koydu.

Snapchat'in muazzam popülaritesini düşündüğünüzde bu şaşırtıcıdır, ancak burada akılda tutulması gereken şey, Snapchat'in sağladığı hizmet tam olarak insanların tercih ettiği gibi görünse de, bu hizmeti elde edebilecekleri uygulamanın sadece olmadığıdır. Instagram incelemelerinin yaklaşık %83,67'si, Snapchat'in birlikte çalıştığı %90,63'ün çok gerisinde olmayan bir tür kullanıcı hayal kırıklığını ortaya koymasıyla burada da pek iyi değil.

%86,16 ile Hulu, en sinir bozucu video uygulaması oldu.

%86,16 ile Hulu, en sinir bozucu video uygulaması oldu.

Kullanıcıların Snapchat'te karşılaştığı sorunların çoğu, her şeyin dikkate alındığı ve dikkate alındığı teknik sorunlardan kaynaklanmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken şey, bu teknik konuların her zaman platformun bir parçası olmadığıdır. Tam tersine, Snapchat'in TikTok ile rekabet etmeye çalışması nedeniyle ortaya çıktılar, bu da onlar için hiçbir zaman önemli bir şekilde yapmaları o kadar kolay olmayacak türden bir şeydi ve olabilir. onlara sadık müşterilerinin desteğine mal oluyor.

Video uygulamaları, kullanıcıları arasında nispeten yüksek hayal kırıklığı seviyelerine sahip olma eğilimindedir ve görünüşe göre Hulu bu konuda en kötü suçludur. Hulu'nun stresli incelemelerin %86,16'sı, kullanıcılarının büyük çoğunluğunun şu anda uygulamanın nasıl çalıştığı konusunda hayal kırıklığına uğradığı ve her ikisi de sırasıyla %81,78 ve %80,46'lık bir paya sahip olan Spotify ve Netflix'in %80'den fazla oy aldığı anlamına geliyor.

En iyi performans gösteren video platformu, %36,36 stres incelemesine sahip YouTube oldu.

En iyi performans gösteren video platformu, %36,36 stres incelemesine sahip YouTube oldu.

Diğer tüm video platformlarının incelemelerinin %65'inden fazlasının işlevsellikteki bir tür kusuru açıkladığını düşündüğünüzde, bu şaşırtıcı derecede iyi bir performans.

İletişim uygulamaları, Messenger hariç, kullanıcı hayal kırıklıklarını ve benzerlerini giderme konusunda nispeten iyi sonuç verme eğilimindedir. Messenger'ın %79,45'i açık ara farkla herhangi bir iletişim uygulamasının aldığı en yüksek stres incelemesi oranıdır ve Telegram'ın %64,99'u bu konuda onu uzak bir saniye yapar. Şaşırtıcı bir şekilde, en az stres yaratan uygulama, stres incelemelerinin %20'sini alan Skype'tır.

İnsanların onlara herhangi bir ölçüde güvenmeye başlamadan önce, bu uygulamaların birçok alanda bir şeyleri iyileştirmeye başlaması gerekiyor. Bu uygulamaların, işleri en azından belirli bir dereceye kadar optimize etmeden bu hizmetleri sağlaması makul değil. Stresli bir deneyim, pek çok kullanıcının bu uygulamaları terk etmesine neden olacak çünkü onlardan tamamen kaçınmanın onlar için daha az stresli bir seçenek olacağını düşünebilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın