Görüş Bildir
Haberler
Anne Memesine En Yakın En İyi Biberon Tavsiyeleri

etiket Anne Memesine En Yakın En İyi Biberon Tavsiyeleri

Kübra B.
30.01.2023 - 10:42

Annelerin biberon seçiminde en çok merak ettiği soruların başında ''En iyi bebek biberonu hangisi?'' ve ''Anne memesine en yakın biberon hangisi?'' yer alıyor. Bebeği için en iyisini isteyen annelerin tercih ettiği, en iyi biberon markası ve biberon önerilerini araştırarak hazırladığımız bu içeriğimizde, siz de bebeğiniz için en iyisini bulabilirsiniz. 

Yenidoğan biberon tavsiyesi arayanlardan akıtmayan biberon tavsiyesi arayanlara kadar uzanan bu detaylı içeriğimizde, anne memesine en yakın biberon tavsiyeleri aşağıda sizi bekliyor.

Bu içerik 27.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Philips Avent Biberon

1. Philips Avent Biberon

Anne göğsüne benzeyen emziği ile bebeğe doğal emme hissi sağlayan Philips Avent Biberon, hem emzirmek hem de biberonla beslemek isteyen anneler için özel olarak üretilmiş. 

  • Bebeğin hava yutmasını engelleyerek biberonun içine gönderen koliği ve rahatsızlığı azaltan antikolik valf

  • Anne göğsü hissini taklit ederek tasarlanmış ultra yumuşak biberon emziği 

  • BPA içermeyen polipropilen malzeme ve cam hazne

  • Temizleme ve hazırlama kolaylığı sağlayan en iyi biberonlardan biri. 

Fiyatı 298,70 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Avent ürünleri bebekler için tasarlanmış en iyi ürünleri içeriyor. Cam biberonlar da kalın ve temperli olduğu için kırılmaya dayanıklı. Biberon uçlarının değişebiliyor oluşu da gayet güzel bir artı. Çok uzun sürelerce kullanılabilir.

2. Lansinoh Biberon

2. Lansinoh Biberon

Anne memesine en yakın biberonlardan biri olan Lansinoh Biberon, doğal ağız gelişimi için bebeklerin doğal emme hareketini destekliyor. En iyi biberon markası arayanların tercih ettiği biberonlardan biri. 

  • BPA ve BPS içermeyen malzeme

  • Hızlı ve kolay kavranabilir yapısı 

  • Ekstra yumuşak esnek silikonu bebeğin damağına tam uyum sağlama 

  • Patentli hava giriş sistemi ile biberonun içine hava girmesini engelleyerek kolik oluşumunu ortadan kaldırma gibi özellikleri bulunuyor.

Fiyatı 189,80 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Memnun kaldık 2,5 aylık bebeğime sağdığım sütümü vermek için almıştım ucu yumuşak ve incecik tek bir delik var süt akışı yavaş bu nedenle anne memesini aratmadı sanırım ,bebeğim severek içti sütünü.

3. Dr. Brown's Biberon

3. Dr. Brown's Biberon

Dr. Brown’s Options Biberon, gaz sancılarını azaltması ve anne sütü ve mamalardaki C, A ve E vitaminlerini korumasıyla öne çıkıyor.  Kolik krizlerini en aza indirdiği klinik olarak ispatlanmış olan bu biberon; gaz sancılarını, aşırı salya akışını ve kusmayı da azaltıyor. 

Biberon önerisi isteyenler için en iyi biberon markalarından biri.

  • BPA içermiyor ve polipropilen malzemeden üretilmiş 

  • Biberon içerisindeki patentli hava dolaşım sistemi 

  • Mamanın hava ile temasının kesilmesi ile besin değeri kaybını önleme

  • Yenidoğan biberon tavsiyesi arayanların tercih ettiği bir biberon

Fiyatı 179,95 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Bayıldım hem bebeğim severek kullanıyor hem kilidi var süt dökülme yapmıyor hem de gaz sorunumuz olmuyor. 

4. Nuk Antikolik Biberon

4. Nuk Antikolik Biberon

Anne göğsüne göre uygun olarak tasarlanmış Nuk Biberon, şekli sayesinde emzirmeyi olumsuz etkilemiyor. Anne göğsündeki süt kanalları gibi beslenme delikleri bulunduğu için doğal beslenme hissi sağlıyor.

Ortodontik silikon biberon emziği bebeklerin ağız, çene ve diş gelişimini destekliyor.

Hava yutmaya bağlı gaz sancısının önüne geçmek için NUK Antikolik Hava Sistemi bulunuyor.

Fiyatı 209,98 TL

Linki burada

Kullanıcı yorumu:

Ucu küçük akışı yavaş, yenidoğan için çok güzel bir ürün.

5. Chicco Biberon

5. Chicco Biberon

Chicco NaturalFeeling Cam Biberon, eğimli biberon emziği sayesinde yenidoğan bebeğinizle bağ kurmanızı ve konforlu bir besleme pozisyonunu destekliyor.

Yenidoğan biberon tavsiye arayanların tercih ettiği Chicco Biberon, anne göğsüne benzer yapısıyla karma beslenme için ideal bir biberon diyebiliriz. Emziğindeki anti-kolik valf sayesinde bebeğinizin hava yutmasını da engelliyor.

Fiyatı 191,85 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok memnunum, bu biberon sayesinde hem anne sütünü bırakmadı hem de mamayı keyifli içti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Medela Calma Biberon

6. Medela Calma Biberon

Bebeklerin doğal beslenme tarzını değiştirmeden, bebeğin emme şekline göre süt akışını kontrol eden Medela Calma Biberon, geleneksel biberonların önüne geçiyor. 

Öne çıkan bir diğer özelliği süt akışı ile hava deliğinin birbirinden farklı olması. Böylece aynı anne göğsünde emzirirken olduğu gibi bebeğin emerken rahatça nefes alabilmesini sağlıyor. O esnada süt gelmiyor. 

Fiyatı 416,41 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

7. Comotomo Natural Feel Biberon

7. Comotomo Natural Feel Biberon

Mikrodalga fırın, kaynar su, bulaşık makinesi ve sterilizatörlerde güvenli kullanım sunan Comotomo Natural Feel Biberon, %100 tıbbi silikondan üretilmiş olup zehirli kimyasallar içermiyor.

Bebeklere doğal dokunma hissi veren özel bir yapısı bulunuyor. İki antikolik havalandırma deliği ile kolik durumunu önlüyor. 

Fiyatı 449,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

İşe döneceğim ve bebeğim biberon almayı unutmuştu. Başka bir sürü marka denedik hepsini tükürdü. Bu biberonu ikinci denemede içti. Aç kalacak diye içime dert olmuştu, çok pahalı da olsa ikinci biberonu sipariş ettik. Teşekkürler Comotomo.

8. Tommee Tippee Biberon

8. Tommee Tippee Biberon

Gelişmiş Antikolik Biberon olarak öne çıkan Tommee Tippee Biberon;  gaz, tükürük, huzursuzluk ve kolik semptomları azaltmak üzere tasarlanmış. 

Anne memesine benzeyen, ödüllü emzik ucunun olması en önemli tercih edilme sebebi diyebiliriz. Ayrıca ısı algılama özelliğiyle de bebeğin maması çok sıcak olduğunda iç tüp renk değiştirip pembeye dönüşerek uyarı veriyor. 

Fiyatı 145,82 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok memnun kaldık, hava yutma olayını kesiyor ve gaz sancılarını azaltıyor.

9. Mamajoo Silver Biberon

9. Mamajoo Silver Biberon

Anne göğsüne en yakın yapıda biberon emziğine sahip olan Mamajoo Silver Biberon, anti-kolik valf sistemi sayesinde bebeğin hava yutmasına engel oluyor.

Bebeğin kolayca tutabilmesi ve kas gelişimini desteklemesi amacıyla ergonomik kavrama kavislerine sahip bir yapıya sahip. 

Geniş tabana sahip olduğu için devrilmiyor. Özel tasarım kapağı sayesinde de sızdırma gibi problemlerin yaşanmasına engel oluyor. 

Fiyatı 109 TL

Linki burada

Kullanıcı yorumu:

Çok güzel bir biberon herkese tavsiye ederim oğlum diğer biberonları tutmuyordu bunda hiç sıkıntı çekmeden tuttu. Ağız kısmının geniş olması çok iyi mama koyarken dökülmüyor.

10. Suavinex Biberon

10. Suavinex Biberon

Pediatrik diş hekimleri tarafından onaylanan Suavinex Biberon, emerken bebeğe doğal beslenme hissi veren ortodontik uca sahip.

BPA içermeyen, polipropilen malzemeden üretilen bu biberon, anti-kolik valf deliği yardımıyla bebeklerde beslenmeden kaynaklanan gaz oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.Ergonomik tasarımlı, geniş boyunlu ve temizlenmesi kolay olan annelerin en çok tercih ettiği biberonlardan biri. 

Fiyatı 89 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürün harika Chicco Avent'e yakın kalite bayıldık akıtmıyor öksürtmüyor ama yorumlardada bahsedildiği gibi farklı desen geliyor aynı gönderilmiyor benim de öyle oldu bu sorun değilse kalite muhteşemmm.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Wee Baby Cam Biberon

11. Wee Baby Cam Biberon

Akıtmayı önleyen, parmak izi tasarımlı pratik kapağı ile karşımıza çıkan Wee Baby Cam Biberon, hem biberon hem de alıştırma bardağı olarak kullanılabilme özelliğine sahip.

Anne göğsünü andıran özel şekilli emziği aynı zamanda anti-kolik valf sistemine de sahip. Isıya dayanıklı ve ince tasarımı ile oldukça hafif. 

Anne sütünün doğal yapısına zarar vermeyen malzemeden üretilmiş.

Fiyatı 49,94 TL

Linki burada

Kullanıcı yorumu:

Isıyı hemen dışa vermiyor çok kullanışlı.

12. Bambino Biberon

12. Bambino Biberon

Emziğin tasarımı annenin göğüs ucuna benzetilerek üretilmesiyle öne çıkan Bambino Biberon, bebeğin rahatça emmesini sağlıyor. 

Yavaş akışlı olan bu biberon, 0-6 ay bebekler için uygun olarak üretilmiş. Emzirmenin yanı sıra biberonla beslenmeye ihtiyaç duyulduğu ya da emzirilemeyen dönemler için kullanılabiliyor.

BPA içermiyor. 

Fiyatı 49,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Daha önce başka markalar kullandık kolay kırılıyorlardı. Bu markayı denemek için aldım memnun kalmıştık fiyat uygun olunca yedek olarak tekrar sipariş verdik.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın