Görüş Bildir
Haberler
En İştahsız Olduğu Anlarda Bile İnsanın Karnını Acıktırmayı Başaran 10 Dizi

En İştahsız Olduğu Anlarda Bile İnsanın Karnını Acıktırmayı Başaran 10 Dizi

Ma Belle
04.11.2022 - 11:35

İzlediğimiz andan itibaren ayaklarımızın bizi mutfağa doğru sürüklediği dizileri sizler için seçtik. İçeriğimizi karnınız açken okuyacaksanız yemek yapmaya şimdiden hazır olun deriz. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chef's Table: Pizza

Chef's Table: Pizza, belgesel tadında bir dizi. Dünyanın farklı yerlerinden en lezzetli pizzalar burada. Pizzaların hazırlanma aşamaları, hangi malzemelerin kullanıldığı ve şeflerin püf noktalarını izlediğimiz bu dizi, karnımız tok iken bile acıkmamızı sağlıyor.

2. Flavorful Origins (Lezzetlerin Kökenleri)

Çin Mutfağı'nı seviyor ve Çin yemeklerine ilgi duyuyorsanız bu dizi tam size göre. Çin'in mutfak gelenekleri hakkında çarpıcı bilgiler edinin, şeflerle beraber lezzetli bir yolculuğa çıkın ve karnınızdan önce gözünüzün doymasını sağlayın. Çünkü Çin Mutfağı yemeklerine bakınca bile ağzımızın suyu akıyor!

3. Salt, Fat, Acid, Heat (Tuz, Yağ, Asit, Isı)

Aynı adlı kitaptan uyarlanan Salt, Fat, Acid, Heat dizisinde şef ve yemek yazarı Samin Nosrat dünyayı geziyor. Dünyanın dört bir yanını gezip yemek yapma ipuçları ile karşımıza çıkıyor ve mükemmel yemeğin dört temel unsurunu keşfetmek için lezzetli yolculuklar yapıyor. Bize de hayran hayran izlemek düşüyor.

4. Ted Lasso

Ted Lasso, bir Amerikan futbol koçudur. Fakat İngiliz futbol takımını yönetmek için işe alınır ve İngiltere'ye taşınır. Taşındığı yerde yabancılık çektiği için kendisini insanlara sevdirmeye çalışır. Bunun için özel bir tarifi olan biscuit'ler yapıp insanlarla arasını iyi tutmak için çabalar. Her ısırıkta lezzetini biz bile ekran başındayken hissedebiliyoruz!

5. Friends

Çeşitli listelerimize konu olan Friends dizi bu listemizde de karşımıza çıkıyor. Altı kafadar arkadaşın bir araya gelip yemek yedikleri sahnelere o kadar imreniyoruz ki, elimiz hemen tencere tavaya gidip yemek yapmak istiyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Brooklyn Nine-Nine

New York Polis Departmanı'nda aksiyon dolu ve eğlenceli anların yanı sıra Hitcock ve Scully ikilisinin büyük bir iştahla yemek yemeleri bizi de hemen acıktırıyor. Bu yüzden ofisteki masalarının sürekli yemekle dolu olması bizi hiç şaşırtmıyor açıkçası 😅

7. Heavenly Bites: Mexico (Olsa Da Yesek: Meksika)

7. Heavenly Bites: Mexico (Olsa Da Yesek: Meksika)

Meksika Mutfağı'nı bilenler bilir; çılgın tarifler, çeşitli baharatlar, kalabalık masalar, inanılmaz lezzetler... Hepsini bir arada bize sunan Olsa Da Yesek: Meksika yapımını izlediğinizde bile yoğun baharatlardan ve ağır tariflerden dolayı mide ağrısı yaşayabilirsiniz ama eminiz ki buna değer!

8. Yalan Dünya

8. Yalan Dünya

Cihangir'de iki farklı kültür çatışmasını anlatan Yalan Dünya, Hataylı bir ailenin yaptığı yemekleri izlerken bile büyük bir zevk yaşatan dizilerden.

9. 1 Erkek 1 Kadın

9. 1 Erkek 1 Kadın

Kadın-erkek ilişkilerini eğlenceli bir dille bize anlatan 1 Erkek 1 Kadın'daki kahvaltı sahneleri ister istemez bizi acıktıran sahnelerden. Reçeller, peynirler, çeşit çeşit zeytinler aslında çoğumuzun kahvaltıda tükettiği gıdalar. Fakat Zeynep'in her kahvaltı sahnesinde ekmeğe sürdüğü bal ile peynir yemesi bize samimi geldiği için kahvaltıyı atlamak istemeyeceksiniz!

10. Yasak Elma

10. Yasak Elma

Lüks yemek takımları, zeytinyağlı, etli, sebzeli yemekler ve zengin yemek masaları ile Yasak Elma dizisi, entrika ile dolu olmasına rağmen iştahımızı kabartan dizilerden biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın