Görüş Bildir
Haberler
En Güçlü 10 Süper Kahraman

En Güçlü 10 Süper Kahraman

Cem Yurdakan
21.03.2014 - 18:21 Son Güncelleme: 21.03.2014 - 18:47

İşte En Güçlü 10 Süper Kahraman!

Şu anda bilinen çok fazla süper kahramanımız var. Bazılarının güçleri doğuştan gelirken, bazıları da bu yeteneklerini sonradan kazanmışlardır. Fakat güçlerinin kaynağı ne olursa olsun, hepsi kötülere karşı insanlığa hizmet etmeyi seçmişlerdir ve dünyayı korumayı görev edinmişlerdir. Bu süper kahramanlar içerisindeki en güçlü ve bilmeniz gerekenleri sizler için bir araya getirdim.

İyi seyirler dilerim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10) Wolverine

10) Wolverine

Muhtemelen X-Men karakterleri içerisinde en çok bilinen karakter Wolverine’dir. Kemikten olan keskin pençeleri adamantiyum ile kaplanmış ve bu sayede daha güçlü olmuştur. Bir mutant olan Wolverine, hayvani his ve reflekslere; ayrıca kendi kendini iyileştirme özelliğine sahiptir. Bu sayede alabileceği tüm yaraları kendiliğinden iyileşir. Gelişmiş koku alma yeteneği sayesinde düşmanlarını fark edebilir. Normalde de güçlü olmasına rağmen gerçek gücü sinirlendiğinde gösterir. Pençelerinin kesemediği bilinen tek nesne ise Kaptan Amerika'nın kalkanıdır.

9) Flash

9) Flash

Işık hızında hareket eder. Sadece ışık hızında hareket etmekle kalmaz; bir o kadar da hızlı düşünmektedir. Bu yeteneği sayesinde aynı zamanda çok hızlı öğrenir. Bu yeteneği onu en güçlü kahramanlardan birisi yapar. Onun en mükemmel özelliği ise zamanda istediği bir yere gidebilir, boyut değiştirebilir.

8) Iron Man

8) Iron Man

Altın ve titanyum karışımı bir çeşit zırh kullanmaktadır. Zırhın bilgisayarı J.A.R.V.I.S adında bir sistem sayesinde çalışmaktadır. Zırhında çok gelişmiş güçlü ve akıllı füzeler, değdiği yeri yok eden lazerler, manyetik kalkanlar, püskürtücü ışınlar ve ayaklarında uçmaya yarayan roketleri vardır. Çok zekidir. Zırhına eklemeler yaparak sürekli güçlenmektedir.

7) Captain America

7) Captain America

Captain America insanüstü güçlere sahiptir. Süper hızlı, güçlü ve dayanıklıdır. 2. Dünya Savaşı’nda gönüllü olarak orduya katılmıştır. Deneysırasında verilen serum sayesinde süper güçlere sahip olmuştur.  İdealleri için savaşır. İntikamcılar grubunun lideridir. Adamantiyum - Vibranyum karışımı maddelerden yapılan bir kalkan kullanmaktadır.

6) The Incredible Hulk

6) The Incredible Hulk

Sinirlendiği zaman yeşil bir deve dönüşerek süper güçlü olur. Sürekli öfkelidir ve aynı zamanda öfkelenmekten de korkmaktadır çünkü duygularını kontrol edemez. Radyasyon kaynaklı mutasyon geçirmiştir. Sinirlendikçe daha da güçlenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5) Silver Surfer

5) Silver Surfer

En güçlü süper kahramanlardan birisidir. Gücünü evrendeki kozmik enerjiden alır. Üstesinden gelemeyeceği engel yoktur. Kozmik enerji sayesinde hayal edebildiği her şeyi yapabilir. Gümüş görünümlü sörf tahtası kullanarak ışık hızından daha hızlı hareket edebilir.

4) Dr. Manhattan

4) Dr. Manhattan

Dr. Manhattan bir deney sonucunda doğaüstü güçler kazanan Watchman karakteridir. Zekası üstün, madde ve enerjiye dilediğince hükmedebilen bir varlığa dönüşmüştür. Gücü saf enerjiden oluşur ve enerjinin kendisidir. Yapabileceklerinin bir limiti yoktur. Tek zayıflığı düşüncesiz olmasıdır. Yalnız kalmayı sever.

3) The Green Lantern

3) The Green Lantern

Yeşil ışığın koruyucusu olarak da bilinir. Evreni korur ve en güçlü karakterlerden biridir. Bu gücü uzaylılardan aldığı bir yüzük sayesinde kazanmıştır. Bu yüzüğün gücü sadece hayal gücü ile sınırlıdır. En büyük zayıflığı yüzüklerini fenere dokundurarak tekrar şarj etmeleri gerekmektedir.

2) Thor

2) Thor

Yıldırım Tanrısı olarak bilinir. Tanrı olmasına rağmen ölümsüz değildir. Müthiş bir savaşçıdır. Gücünü babası Odin’in verdiği iki sihirli nesneden almaktadır. Bu nesnelerden biri “Miyölnir' adındaki çekiçtir. Bu çekiç ile fırtınaları kontrol eder ve yağmur yağdırabilir. Onun güçlü olmasını sağlayan bir diğer sihirli nesne de altından yapılmış 'Megingjord' adlı kemerdir. Bu kemer Thor'un gücünü iki katı arttırır.

1) Superman

1) Superman

Süperman, hemen hemen en çok bilinen süper kahramandır. Süpermen’in tek zayıflığı kendi gezegeninde bulunan Kriptonit adlı taştır. Kriptonit taşının Süperman'e zarar vermesinin sebebi ise sarı güneştir. Kendi gezegeninde kızıl güneş olduğu için bir zararı yoktur. Dünyada bulunmayan bu taşla çok nadir karşılaştığı için Süperman tehlike arz etmemektedir. Süperman’in güçleri çok fazladır. Bazılarını örnek verecek olursak: X-Ray görüşü, teleskobik görüş, süper işitme, dayanıklılık, süper güç, süper hız, uçabilme... gibi bir çok yeteneğe

daha sahiptir. Tüm bu özelliklerin toplandığı bir karakter elbette en güçlü olmayı hak ediyor.

Kendi araştırmalarım ile yaptığım çalışmadır. Lütfen emeğe saygı…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
980
869
582
426
265
238
232