Görüş Bildir
Haberler
En Çok Satan Pc Oyunları – Mobil Beyin

En Çok Satan Pc Oyunları – Mobil Beyin

MobilBeyin
16.07.2018 - 03:11

En Çok Satan Pc Oyunları – Mobil Beyin

Farklı kategorilerde farklı oynanışa ve içeriğe sahip olan yüzlerce oyun bulunuyor olsa da, satış rakamları her oyun için aynı seviyede değildir. PC için geliştirilen ve en çok satan pc oyunları listesinde yer alan oyunlar, dünya çapında satış oranlarıyla rekorları alt üst ediyorlar.

GTA – 235 Milyon

Tüm serileri baz alındığında Grand Theft Auto serisi toplamda 235 milyonluk satış rakamıyla dudak uçuklatıyor. GTA 5 ile yakaladığı rekor 85 milyonu bulan Grand Theft Auto, tüm zamanların en çok satan serisi olarak da ön plana çıkıyor.

Minecraft – 70 Milyon

Minecraft, hayatta kalma temasıyla beraber oyunculara sunulan bir oyun olmasıyla beraber kırılması oldukça güç bir rakamı da elinde tutuyor. Sürekli olarak oyun içerisinde yapılan geliştirmelerle beraber aktif olarak oynanabilmeye olanak sunan yapısıyla beraber, çok satan oyunlar listesinin zirvesinde bulunuyor.

World of Warcraft – 45 Milyon

Blizzard tarafından geliştirilen World of Warcraft, MMORPG kategorisinde sunulan bir başyapıt olma özelliğini taşıyor. Online oyuncu sayısıyla pek çok rekoru kırmayı başarmış olan WoW, tahtını uzun yıllardan beri korumayı başardı ve 16 milyon satış rakamıyla en çok satanlar listesindeki yerini sağlamlaştırdı.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – 23 Milyon

Call of Duty serisinin düşüş ivmesinin tersine çeviren Modern Warfare, 23 milyonu bulan satış rakamıyla yenilenme sürecinin başlangıcı da oldu.

Red Dead Redemption – 15 Milyon

Red Dead Redemption, oynanışıyla beraber büyüleyici atmosferi oyun severlerle buluşturmayı başarıyor.

Diablo III – 12 Milyon

Blizzard tarafından piyasaya sürülen ve en sevilen oyunlardan birisi olmasıyla serinin hikâyesi başlı başına satışları etkileyen temel unsur haline gelmiş durumda.

Half-Life 2 – 12 Milyon

Half-Life bir zamanların en çok oynanan oyunu olmasıyla beraber satış rakamları da zirvede olan oyunları arasında yer alıyor.

StarCraft – 11 Milyon

Strateji severlerin vazgeçilmezi olmayı başarmış StarCraft, en çok satanlar listesinin gediklilerinden.

The Sims 3 – 10 Milyon

Farklı bir konseptin sunduğu The Sims serisinin 3.oyunu olan The Sims 3 satış rekorlarını alt üst edenlerden biri.

Assassin’s Creed – 9 Milyon

PC sürümüyle Assassin’s Creed ses getirmeyi başarmış olmasıyla beraber 9 milyonluk satışıyla en çok satan pc oyunları listesine adını yazdırmayı başarıyor.

Kaynak: https://www.mobilbeyin.com/en-cok-sat...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın