Görüş Bildir
Haberler
En Çok Satan 10 Hediye Seçeneği

En Çok Satan 10 Hediye Seçeneği

Sevgiliye Hediyeler
08.08.2014 - 10:05 Son Güncelleme: 08.08.2014 - 12:53

Sevdiğiniz kişileri mutlu etmek için, onların doğum günlerinin ya da sevgilinizse şayet, sevgililer günü-yıldönümü gibi özel günlerin gelmesini beklemeyeceksiniz öyle değil mi? Çünkü karşınızdaki kişiyi ne kadar mutlu ederseniz onun pozitif enerjisi size de yansıyacaktır. Fazla söze gerek yok, mutluluğu uzakta aramayın.. Etrafınızdaki insanları ne kadar mutlu ederseniz siz de o kadar mutlu olursunuz, uzun lafın kısası da budur. Sizlerle en popüler hediye seçeneklerini paylaşıyoruz. İşte o hediyeler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Sihirli Yumurta

1-) Sihirli Yumurta

Fasulyesi aracılığıyla romantik mesajlar veren bu sihirli yumurta sevdiklerinizin şimdiye kadar almadığı en farklı hediye olacak. Hediye de farklılık arayanların en çok tercih ettiği ürün; sihirli yumurta..

2-) Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

2-) Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

Üzerine fotoğraf bastırabileceğiniz bu sihirli kupa bardak dümdüz siyah kupa gibi gözüküyor taa ki içine sıcak su koyduğunuz zamana kadar. Sıcak su konulduğu zaman, üzerine bastıracağınız fotoğrafları açığa çıkaracak bu kupa bardakta hediye sahiplerini hayrete düşürüyor.

3-) Oscar Başarı Heykeli Büyük Boy

3-) Oscar Başarı Heykeli Büyük Boy

Başarısının takdir edilmesini kim istemez ki! İşinde, okulunda yahut ilişkisinde başarıyı yakalayan herkese üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu oscar ödülünü hediye edebilirsiniz.

4-) Büyüyen Kristal

4-) Büyüyen Kristal

Thank you, good luck, happy birthday, love vb. 8 farklı etiketi bulunan büyüyen kristal gözlem yapmayı sevenlerin vazgeçilmezi olacak. 15 günde minik kavanozun içinde bir kristalin gelişme sürecini izlemek oldukça eğlenceli olacak.

5-) Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

5-) Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

Eski çakmakları rafa kaldırmanın zamanı geldi, geçiyor bile.. Çakmaklara da manevi değer yüklenmesine vesile olan kişiye özel çakmak, hediye edilmek için oldukça ideal bir seçenek. Çakmağın iki tarafına da fotoğraf bastırmanız mümkündür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) Mini Mesaj Şişeleri

6-) Mini Mesaj Şişeleri

Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz.. Küçük ama anlamlı ve en çok satan ürünler arasında yer alan bir hediye seçeneğiyle daha karşınızdayız. Kalpli, nazar boncuklu ve uğur böcekli olmak üzere üç farklı modeli bulunan sevimli bu mesajlı şişelerin içindeki kağıda dilediğiniz mesajı yazabilirsiniz.

7-) Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

7-) Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

Derdinize derman, aşkınıza ferman olacak kişiyi bulduysanız sizden iyisi yok. Çiftlere özel olarak tasarlanmış çok seviyorum aşk drajelerinin içinde bir de prospektüsü bulunmaktadır. Bu prospektüs üzerinde yazanları kendi cümlelerinizle değiştirebilirsiniz.

8 -) İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

8 -) İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

'İstiridye için inci ne kadar değerliyse, sende benim için bir o kadar özelsin' mesajını vermek istediğiniz sevdikleriniz bu kolyeye bayılacaklar..

9-) Dilek Feneri

9-) Dilek Feneri

Düğünlerin olmazsa olmazı haline gelen dilek fenerini kullanmanız için illa evlenmeniz mi gerekiyor sanki! Tabii ki hayır. Güzel dileklerinizin olduğu dostlarınızla toplanıp en güzel dileklerinizi dilek feneri aracılığıyla gökyüzüne ulaştırabilirsiniz.

10-) Aşk Dolu Kavanoz

10-) Aşk Dolu Kavanoz

İçinde 365 tane romantik mesaj bulunan aşk dolu kavanoz, sizden anlamlı cümleler duymak isteyen sevgilinize verebileceğiniz en yerinde hediyelerden olacak!..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın