Görüş Bildir
Haberler
En Çekici Yaş Aralığın Hangisi?

etiket En Çekici Yaş Aralığın Hangisi?

Galina Grigoryevna
29.10.2018 - 18:39 Son Güncelleme: 29.01.2019 - 11:52

Her yaşın kendine göre bir güzelliği vardır. Her yaşın kendine göre de bir çekiciliği vardır. Bakalım senin en çekici yaş aralığın hangisiymiş?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Gençliğini hangi yıllarda yaşamak isterdin?

3. Aşağıdaki emojilerden hangisini daha çok kullanırsın?

4. Ailenle yaşamak mı isterdin yoksa tek başına mı yaşamak isterdin?

5. Komik olduğunu düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi dansı profesyonel olarak yapmak isterdin?

7. Son olarak, sensiz yaşanmayacak bir şey söyle?

7. Son olarak, sensiz yaşanmayacak bir şey söyle?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

20 - 25!

20 - 25!

Verdiğin cevaplara göre en çekici yaş aralığın 20 ve 25 yaş aralığın. Bu yaş aralığında fazlasıyla çekici olacaksın. Hayatın boyunca hiç olmadığın kadar bu dönemlerde insanların dikkatini çekeceksin. 

Senin için büyük bir dönüm noktası olacak bu dönem. Yaşının kıymetini bil...

25 - 30!

Verdiğin cevaplara göre senin en çekici yaş aralığın 25 ve 30 yaşların olacak. Bu yaş aralığında senin hayatın boyunca olmadığın kadar çekici olacaksın. İyi bir sevgili arıyorsan ve uzun ömürlü olsun diyorsan bu yaşların arasında seçmelisin. İnsanların ilgisini her yaşta çekiyorsun, fazla alımlısın. Sadece bu yaş aralığında olduğunda daha çok çekicisin.

Senin en dinç dönemin olacak, değerini bil...

35 - 40!

Verdiğin cevaplara göre senin en çekici dönemin 35 ve 40 yaşların arası olacak. Senin bu yaş aralığında tavlamayacağın insan yok. En iyi ilişkilerini bu dönem yaşayacaksın. Gerçek aşkı da bu yaş aralığında tadacaksın. 

Tarzınla yaşıtların arasında en hızlısı sen olacaksın. İnsanlar asla bu yaşta olduğuna inanmayacak. Sen gerçekten hayatının en hızlı dönemini ve en çekici dönemini bu aralıkta yaşayacaksın. Böyle devam!

45 - 50!

45 - 50!

Verdiğin cevaplara göre senin en çekici olduğun yaş aralığı 45 ve 50'inci yaş aralığın. Hayatı daha iyi anladığın ve bu hayattan nasıl bir zevk almayı istediğin bir dönem. Aklına gelen her şeyi gerçeğe dönüştürdüğün ve enerjinin tavan yaptığı bir yaş aralığı. 

Çocukların senin bu enerjine hayran kalacak. Onların arkadaşlarıyla arkadaşlık edecek kıvamda olacaksın. Gerçekten göz kamaştıracaksın ve çok seksi olacaksın.

55 - 60!

55 - 60!

Verdiğin cevaplara göre senin en çekici olduğun yaş aralığı 55 - 60 yaşların arası. Bedenine yeniden bir yenilenme oluşacak. Bir anda hayatı daha dolu yaşaman gerektiğini anlayacaksın. Gençliğinde peşinde koşmayanlar bu yaş aralığında kapında köle olacak. Kimse senin içindeki cevheri bu zamana kadar keşfetmemiş olacak. 

Torunlarınla geçirdiğin vakitte daha dinç olacaksın. Bu yaşında onların peşinden koşup yorulmak yerine dünya turuna çıkmayı düşünüyorsun. Hem de kendinden 20 yaş küçüklerle. Sanırım kendi yaşıtlarında bu dönemde kafanda pek uyuşamayacak. Gerçekten çok çekici olacaksın.

60 - 65!

Verdiğin cevaplara göre en çekici dönemini 60 - 65 yaş arasında yaşayacaksın. Yaşıtların artık yazlık alıp çiçek sulama ve emekli hayatına geçerken sen acaba hangi eğlenceden eğlenceye koşuyor olacaksın! İçinde asla bitmeyen bir enerji olacak ve hayatta asla yapmadığın şeyleri yapacaksın. 

Çok çekicisin ve bu dönemde gelecek kısmetlerin ardı arkası kesilmeyecek. Senin için en iyisi bu dönemde güzel bir estetik cerrah bulmak olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
139
104
72
30
27
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yayaradarı

20-25! ama ben 30'um. tren yine kaçtı.

Fatma Nur Bal

20-25 dedin hoş dedin de ben 27 yaşındayım geçti mi sanki

Selma somun

😂😂 Bana da aynisi cikti. Geri donebiliyor muyuz?

Bahar Kılıç

20-25 daha 17 yaşım var💖❤