Görüş Bildir
Haberler
Senin Duygusal Yaşın Kaç?

etiket Senin Duygusal Yaşın Kaç?

Bu sefer duygusal zekanı ölçüyoruz. Bakalım, seninki kaç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, içindeki çocuğun hiçbir zaman yok olmayacağına inanır mısın?

4. Karşında tanımadığın bir insanın ağladığını gördüğünde ne yaparsın?

5. Peki bu yerlerden hangisi seni daha mutlu hissettirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki sevdiğin bir insan tarafından kullanıldığını fark ettin. Ne yaparsın?

7. Peki bu tablodaki resim sana ne hissettiriyor?

7. Peki bu tablodaki resim sana ne hissettiriyor?

8. Ve son olarak, moralin bozuk olduğunda genelde hangisini yaşarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin duygusal yaşın 98!

Senin duygusal yaşın 98! Çünkü sen yaşın ne kadar ilerlerse ilerlesin hep çocuk ruhlusun. Bu demek oluyor ki sen hala duygularınla hareket eden ve değer veren bir insansın. Kalbinde en ufak bir kötülük yok. O kadar tatlı o kadar iyi bir insansın ki resmen kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş. Herkesi derinden anlayabilir ve yardımcı olabilirsin. Herkese karşı o güzel duygularını açıyorsun. O yüzden duygusal olarak yaşın epey yüksek.

Senin duygusal yaşın 65!

Senin duygusal yaşın 65! Sen genelde mantıklı bir insansın. Fakat çoğu zaman duygularını kullanıyorsun. Dışarıya karşı ciddi görünen fakat içinde kocaman sevgi olan bir insansın. Bu yüzden duygusal yaşının 65 civarlarında olduğunu düşündük. Her zaman mantığını kullanan bir insan olarak duygularını kullanmak, şefkatli yanını insanlara göstermek bizce de en güzel. :)

Senin duygusal yaşın 45!

Senin duygusal yaşın 45! Sen daha çok mantıklı hareket eden bir insansın. Duygularını bastırmış ve hayatına böyle devam etmeyi tercih ediyorsun. Belki de yaşadığın bazı olaylar seni bu duruma itti. Fakat bu durum seni içten içe çok rahatsız ediyor. Çünkü normalde içinde duygu yüklü bir insansın. Fakat o kadar körelmiş ki bu durum artık insanlara bunu göstermek yerine acımasız olmayı tercih ediyorsun. Bundan dolayı senin duygusal yaşın 45!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
563
233
184
98
51
49
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emir Cici

Senin duygusal yaşın 98! Çünkü sen yaşın ne kadar ilerlerse ilerlesin hep çocuk ruhlusun. Bu demek oluyor ki sen hala duygularınla hareket eden ve değer vere... Devamını Gör

Pınar Bor

Senin duygusal yaşın 98! Çünkü sen yaşın ne kadar ilerlerse ilerlesin hep çocuk ruhlusun. Bu demek oluyor ki sen hala duygularınla hareket eden ve değer vere... Devamını Gör