Görüş Bildir
Haberler
Emre Karayel'in Yürek Burkan Paylaşımı: Ünlü Oyuncu Emre Karayel'in Acı Günü

Emre Karayel'in Yürek Burkan Paylaşımı: Ünlü Oyuncu Emre Karayel'in Acı Günü

Sevilen oyuncu Emre Karayel, birkaç gün önce oğlu Can'ı kucağına alarak baba olma heyecanını yaşamıştı. Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu aldığı acı haberle sarsıldı. Karayel'in babası hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Emre Karayel'e dostları ve sevenleri tarafından destek mesajları yağdı. İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2020 yılında sekiz yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile nikah masasına oturan Emre Karayel, geçtiğimiz günlerde oğlu Can'ı kucağına alarak büyük bir heyecan yaşamıştı. Taze baba olan ünlü oyuncu, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı. Bugün babası Öcal Karayel'i kaybetti.

“Canımız Babamız Öcal Karayel Vefat Etmiştir.''

“Canımız Babamız Öcal Karayel Vefat Etmiştir.''

Emre Karayel, aldığı acı haberi sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu. Karayel babasının fotoğrafını paylaşarak; “Canımız babamız Öcal Karayel vefat etmiştir. Cenazesi Adana Kabasakal mezarlığında ikindi namazına müteakip defnedilecektir. Toprağı bol mekanı cennet olsun' notunu ekledi.

'Başınız Sağ Olsun 🙏🏼.'

'Başınız Sağ Olsun 🙏🏼.'

Emre Karayel'in bu fotoğrafına dostlarından ve takipçilerinden, 'Başınız sağ olsun 🙏🏼.', ' Mekanı cennet olsun can babacığınızın' ve 'Nurlar içinde yatsın kardeşim' gibi yorumlar yağdı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GizemK

Allah rahmet eylesin, Rabbim sabir versin ama söylemeden gecemiyorum öyle baslık atmıssınız ki bebege bir şey oldu sandım Allah korusun.