Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Yeni İletişim Müdürü Emrah Kayalıoğlu Oldu! Emrah Kayalıoğlu Kimdir?

Galatasaray'ın Yeni İletişim Müdürü Emrah Kayalıoğlu Oldu! Emrah Kayalıoğlu Kimdir?

Galatasaray'da değişim süreci devam ediyor. Sarı-kırmızılı camia teknik direktör Fatih Terim'in ayrılığının ardından iletişim müdürü Eray Sözen'le de yollarının ayrıldığını duyurdu. Galatasaray yönetimi teknik direktör olarak Fatih Terim'den sonra Domenec Torrent'i getirmişti. Hareketli günler yaşayan Galatasaray'ın yeni iletişim müdürü Emrah Kayalıoğlu oldu. Peki Emrah Kayalıoğlu kimdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-kırmızılı kulüpte değişimler devam ediyor. Galatasaray yönetimi Eray Sözen'in görevinden ayrılmasının ardından yeni iletişim müdürü ve medya sorumlusu olarak Emrah Kayalıoğlu ile anlaştığını duyurdu. Emrah Kayalıoğlu'na başkan Burak Elmas'ın teklif götürdüğü ve Kayalıoğlu'nun bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Sabah antrenmanı öncesi başkan Burak Elmas'ın futbolcularla bir araya geldiği ve bu bilgiyi de aktardığı belirtildi.

Emrah Kayalıoğlu Kimdir?

Emrah Kayalıoğlu Kimdir?

Emrah Kayalıoğlu daha önce milli takımda iletişim müdürü ve medya sorumlusu olarak çalışmıştı. Tecrübeli isim, uzun yıllardır Lig Radyo'da 'Akreditasyon' adlı programı yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın