Görüş Bildir
Haberler
Emmanuel Eboue İntihar Mı Etti? Emmanuel Eboue Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Emmanuel Eboue İntihar Mı Etti? Emmanuel Eboue Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Kariyerinde Arsenal ve Galatasaray gibi önemli takımlarda oynayan Emmanuel Eboue, sosyal medyanın gündeminde. Geçtiğimiz senelerde yaptığı açıklamada çok kötü günler geçirdiğini ve intiharı bile düşündüğünü söyleyen eski futbolcu hakkında internette intihar etti iddiaları dolanıyor. Eboue’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada iddiayı kaynağı belirsiz yalan haber olarak belirtilirken, vatandaşlar Emmanuel Eboue’nin hayatını ve kariyerini merak ediyor. İşte Eboue’nin başarılarla dolu hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emmanuel Eboue Kimdir?

Emmanuel Eboue Kimdir?

Emmanuel Eboue 4 Haziran 1983’te dünyaya gelmiştir. Fildişi Sahilli eski millî futbolcudur. Belçika vatandaşlığına da sahiptir. Aynı zamanda Belçika pasaportu da bulunmaktadır. Aktif futbolculuğu sırasında defansta sağ bek ve orta sahada sağ açık pozisyonlarında oynayan oyuncu, yeri geldiğinde defansif orta saha, stoper ve sol bek mevkilerinde de görev yapabilmiştir.

2002'de Belçika'nın Beveren takımında oynamak üzere Avrupa'ya gitti. Kariyerinin çoğunu 2005'ten 2011'e kadar Premier Lig takımı Arsenal ile geçirdi ve 2006 UEFA Şampiyonluğu da dahil olmak üzere 214 maça çıktı. Düzenli olarak oynadığı ve Türkiye'de beş kupa kazandığı Galatasaray'a transfer oldu. 2015 yılında serbest bırakıldı. Eboue, 2004'te Fildişi Sahili Milli Takımı formasıyla uluslararası ilk maçına çıktı ve 2013'e kadar 79 kez forma giydi. Beş kez Afrika Uluslar Kupası turnuvasında ve iki kez Dünya Kupası'nda milli takımın bir parçasıydı.

Eboue: İntiharın Eşiğindeyim

Eboue: İntiharın Eşiğindeyim

Eboue, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada, 'İntiharın eşiğine geldim. Tanrıdan yardım diliyorum bu düşüncelerden beni alıkoyması için. Türkiye'de 8 milyon euro kazandım ancak bunun tamamını eve gönderdim. Ekonomik olarak zor durumdayım. Eski çalıştığım kulüpler bana iş verirse geri çevirmem. Öyle bir tekliflere de gerek yok. Örneğin gençlere yardım edebilirim. Evde olduğum zamanlar çok korkuyorum. Polisler her an kapıma gelebilir. Yaşadıklarım adil değil. Umarım Tanrı bana yardımcı olur. Bu düşüncelerimi ancak o şekilde atabilirim. Bu nedenle sonuna kadar savaşacağım'' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın