Görüş Bildir
Haberler
Emin Şen Kimdir, Mesleği Nedir, Kaç Yaşındadır? Emin Şen Hayatı ve Kariyeri

Emin Şen Kimdir, Mesleği Nedir, Kaç Yaşındadır? Emin Şen Hayatı ve Kariyeri

Emin Şen son günlerde gündeme gelen gelen isimlerden bir tanesi oldu. Özellikle siyaset gündeminde yer alan Emin Şen vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Emin Şen kimdir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? 

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emin Şen Kimdir?

Emin Şen Kimdir?

Emin Şen, özellikle son günlerde merak edilen isimlerden bir tanesidir. Emin Şen, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İşletme alanında tamamlamıştır. Emin Şen'in evli ve iki çocuk sahibi olduğu bilinmektedir. Emin Şen'in Bakan Müşaviri olduğu bilgisine dair ise şu anda resmi bir bilgi bulunmamaktadır.

Emin Şen'in Mesleği Nedir?

Emin Şen'in Mesleği Nedir?

İçişleri Bakanlığı'nın resmi sitesinden alınan güncel bilgilere göre Emin Şen, 'Bakan Danışmanı' olarak görev almaktadır. Emin Şen, Türkiye'nin ilk yeni nesil iletişim çalışmalarını gerçekleştiren bir isim olarak belirtilmiştir. 

Şen'in, önde gelen medya kuruluşlarının bazılarına danışmanlık ve yeni medya eğitimleri verdiği bilinmektedir. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol aldığı belirtilmiştir.

Emin Şen'in Görevi Nedir?

Emin Şen'in Görevi Nedir?

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Emin Şen, devlet memuru veya Bakanlık Müşaviri değildir. Açıklamalarda 'Emin Şen, bakanımızın yıllardır sosyal medya danışmanlığını yürütmektedir.' ifadelerine yer verilmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın