Görüş Bildir
Haberler
Emekli Promosyonları Belli Oldu: Geçen Yıla Göre Yüzde 66 Arttı

Emekli Promosyonları Belli Oldu: Geçen Yıla Göre Yüzde 66 Arttı

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Ziraat Bankası arasında imzalanan protokol kapsamında yeni dönem için promosyon ödemesi miktarları belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'nın aktardığı habere göre, SGK Başkan Vekili Yılmaz, Ziraat Bankası ile yapılan protokol kapsamında emeklilere verlecek promosyon tutarlarını açıkladı.

750 TL'ye kadar promosyon

750 TL'ye kadar promosyon

Promosyon ödemesi kapsamında emekli aylığı bin 500 TL’ye kadar olan emeklilere 500 TL, bin 500-2 bin 500 TL arasında olan emeklilere 625 TL, 2 bin 500 TL üstünde olanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı.

13 milyon emekli promosyondan yararlanacak

13 milyon emekli promosyondan yararlanacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılmaz, emekli promosyon ödemeleri hakkında yaptığı açıklamda 'Promosyon ödemelerinde bir önceki döneme göre yüzde 66 oranında artış sağlamış olduk. 13 milyon emekli ve hak sahibine 9 milyar lira promosyon ödemesi yapılmasını öngörüyoruz.' diye konuştu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
10
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

şu kısmını anlamadım: Sadece Ziraat Bankası'ndan maaş alanlar için mi geçerli? Ona göre anneme haber vericem, aydınlatırsanız sevinirim.

Hector Hector

Her bankanın kendi anlaşması olabilir. Hepsinin promosyonu var çünkü. Ama bu haberde diğer bankalar belirtilmemiş. Önceden tüm bankalar ortak anlaşmalıydı ve... Devamını Gör

Mehmet Can Atar

geçen yıla mı yoksa 3 yıl önceye göre mi?