Görüş Bildir
Haberler
Sinirden Klavye Kırdıran Elden Ring'in Hepsi Birbirinden Zor 10 Düşman

Sinirden Klavye Kırdıran Elden Ring'in Hepsi Birbirinden Zor 10 Düşman

Deniz Ünsal
26.03.2023 - 11:00

Elden Ring birçok yaratık, vahşi hayvan ve savaşçılarla dolu. Elbette ilk kez karşılaştığınızda çoğu zor gelebilir ama tekrar tekrar savaşmak zorunda kaldığınız zaman işler sinir bozucu bir hal almaya başlar. Bu listede de sıralı olarak Elden Ring'de bizlere sinir ve ter dolu zamanlar geçiren en zor 10 düşmanı derledik. Listede niye şu yok demeden önce belirtelim, sadece yeniden doğabilenler listede yer buldu.

Kaynak: https://www.dualshockers.com/hardest-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Abductor Virgin

10. Abductor Virgin

Biri döndürdüğü dev bıçaklarını sağa sola fırlatan, diğeri ise bıçaklı tekerlekleri ve midesinden çıkardığı iki kolla sizi yakalamaya çalışan iki Abductor Virgin. Görünüşleri korkunç hasarları fazla ve hele ki can barınıza dikkat etmezseniz kesinlikle ölümcül. Ancak herkesin bir zayıflığı vardır ki bu düşmanlarınki de hareketlerinin animasyon olarak yavaş işlemesi. Size saldıracağı zaman gireceği animasyonu öğrenirseniz kaçmak ve yeniden saldırmak için alan kazanabilirsiniz.

9. Giant Crayfish

9. Giant Crayfish

Normal dünyada kerevit yani tatlı su ıstakozu gayet kendi halinde ve minik bir hayvandır. Ama Liurnia of the Lakes'de  sessiz bir göl gezisi yaparken bu canavarları fark etmezseniz zorlu bir dövüşe girebilirsiniz. Üç saldırı hareketinde biri mızrak gibi olan sağ kıskacıyla yaptığı hızlı saldırı, biri sol kıskacıy ile yaptığı daha güçlü ama biraz daha yavaş saldırı ve bir keskin nişancı gibi uzaktan yüzünüze iğrenç bir sıvı fırlatması. Gölün üstünde alanınız varken savaşması daha kolay ancak daha dar alanlarda karşılaştığınızda zor dakikalar sizleri bekliyor.

8. Ancestral Follower

8. Ancestral Follower

Siofra River civarından geçerken bir anda oklar size atılmaya başlamışsa Ancestral Follower ile karşılaştınız demektir. hayli geniş menzilleri ve keskin atışları ile yüksek seviyede bile zorluk çıkaran bu savaşçılar, düşük seviyeler için korkulu rüya.

7. Lesser Wormface

7. Lesser Wormface

Bu yaratık dizayn edilirken ne düşünülüyordu? Görüntüsü korkunç, sesi korkunç, saldırıları korkunç. Death Blight'a sebep olan saldırıları, zor olmasa bile ölümcül. Tek hamlede sizi yutma olayından bahsetmiyorum bile.

6. Lesser Runebear

6. Lesser Runebear

Çoğu oyuncunun dövüşmekten çekindiği Rune Bear. Bu tür oyunlarda saldırılardan genellikle sağa sola takla atarak, atlayarak kaçarız. İşte Rune Bear'ın en sevdiği şeyi yaptınız. Kaçarken bile dönüp vurabilen bu yaratık, yakaladığı anda sizden birkaç lokma alıp kenara fırlatıyor ve can kazanmanız için minik bir şans veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Lesser Burial Watchdog

5. Lesser Burial Watchdog

Oyunun erken aşamalarında daha küçük şekilde mezarlarda karşılaşılan ve sanraki aşamalarda, daha büyük haliyle boss fight attığımız Burial Watchdog. Özel zamanlama ile kaçabileceğiniz saldırıları oldukça düzensiz ve birleştirilmiş.

4. Monstrous Crow

4. Monstrous Crow

kargalar zeki olmaları ile bilinir ama Elden Ring'de dibiniza kadar girip tepenizden yaptığı ölümcül gaga saldırıları ile. Durmadan alan açmak zorunda ya da arkasına geçmek için takla atıp durmak zorunda olduğunuz korkunç bir savaş.

3. Colossal Fingercreeper

3. Colossal Fingercreeper

Birçok yaratık, savaşçı, hayvan zaten ürkünçken; içinizi kaldıran en kötü şey Colossal Fingercreeper ya da diğer adı ile Örümcek El. Yakınınıza gelip örümcek gibi saldırılar beklerken havalanıp bir yumruk oluyor ve üstünüze düşüyor.

2. Fire Prelate

2. Fire Prelate

Dev boyutu ve çanak gibi miğferi ile tam bir tank olan Fire Prelate. Başka düşmanlarla birlikte savaştığınız bu düşman oldukça fazla hasar emebilir ve dev çekici ile haddinden fazla hasar vurabilir.

1. Revenant

1. Revenant

İleri seviyede bile olsanız karşılaştığınızda rahatsız olduğunuz Revenant. Bilmeyenler için Revenant ile savaşmayı şöyle açıklayalım; düövüş oyunlarında tuşları kırarcasına basan o arkadaşınızı hatırlıyor musunuz? O dövüşlerin içine uzaktan atılan asit saldırılarını da ekleyin ve işte karşınızda Revenant. Alan etkili iyileştirme büyüleri en büyük zayıflığı olsa da, listenin ilk sırasında Revenant var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın