Görüş Bildir
Haberler
Elazığspor 250 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Elazığspor 250 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Batuhan Oruç
22.08.2013 - 14:42 Son Güncelleme: 22.08.2013 - 14:46

Elazığspor 250 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Elazığspor 250 erkek çocuğu kirve oldu.

Elazığspor Kulübü, kent merkezindeki 250 erkek çocuğu, dün akşam Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği müzikli bir şölenle sünnet ettirdi.

Ankara'da bulunan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı sünnet şölenine 2'nci Başkanı Selami Öztürk, AKP Elazığ İl Başkanı Ejder Açıkkapı, Belediye Başkan Yardımcısı Atik Bilici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, kulüp yönetici ve idarecileri, futbolcular, sünnet ettirilen çocuk ve aileleri ile bir grup taraftar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, mevlitle devam eden şölende, stadyuma asılan, 'Rabia' işaretli 'Mısırlı kardeşlerimize selam olsun. Elazığspor Kulübü' yazılı afiş dikkat çekti.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'inde yaşadıkları birçok olumsuzluğa rağmen, zamanında, doğru kararlar verdikleri için ligde kalmayı başardıklarını belirten Elazığspor Kulübü 2'nci Başkanı Selami Öztürk, sünnet ettirdikleri çocukların sözde değil özde kirvesi olduklarını söyledi. Öztürk, bu çocukların hayatlarının her aşamasında onlarla birlikte olacaklarını ve eğitim masraflarını da üstlendiklerini ifade etti.

Elazığspor futbolcu kadrosunun tanıtımıyla devam eden şölende 2013-2014 sezonundaki kadroda yer alan futbolcular, taraftarları selamlayarak yoğun tezahüratlar eşliğinde kirveliklerini üstlendikleri çocukların yanına koştu. Elazığspor Kalecisi Vanja Ivesa'nın, 'Elazığspor için hep beraber Haydi Gakgoş Maça' tezahüratı, taraftarlardan büyük alkış aldı.

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/elazigs...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın