Görüş Bildir
Haberler
El Kızı Dizisi Ne Zaman Başlayacak? El Kızı Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler?

El Kızı Dizisi Ne Zaman Başlayacak? El Kızı Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler?

Tanıtımları günlerdir ekranlarda dönen El Kızı dizisinin yayın tarihi açıklandı. En son Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi dizinin kadrosunda yer alan Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer alacağı El Kızı dizisi ekim ayında ekran macerasına başlayacak. Peki, El Kızı ne zaman başlayacak? El Kızı dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın, yapımını NTC Medya’nın ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, başrolünde başarılı oyuncu Sevda Ergici'nin yer aldığı Elkızı dizisinin ne zaman, hangi kanalda başlayacağı merak konusu oldu. Biz de haberimizde Elkızı dizisi ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Çekimleri Muğla’da devam eden NTC Medya imzalı FOX’un merakla beklenen yeni projesi Elkızı’nın yayın tarihi belli oldu. 23 Ekim Cumartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan iddialı dizinin oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

El Kızı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

El Kızı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Sevda Erginci’nin hayat vereceği Ezo isimli genç bir kızın annesinin kaderini yaşaması ve intikamını alması dizinin ana konusu olacak .Projede Erginci’nin yanı sıra Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler yer alıyor.

Elkızı dizisi 23 Ekim Cumartesi saat 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluşacak.

El Kızı Dizisi Oyuncuları Kimler?

El Kızı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Elkızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın