Görüş Bildir
Haberler
El Emeği Sevgi Dolu Hediyeler

El Emeği Sevgi Dolu Hediyeler

kungfu wp
19.03.2014 - 16:25 Son Güncelleme: 19.03.2014 - 17:36

El Emeği Sevgi Dolu Hediyeler

Hayatımız da önemli yer kaplayan eşlerimiz,sevgililerimiz.Her önemli günü onlarla özel geçirmek isteriz .Özel yemekler , özel hediyeler olsun isteriz.

Ve onlar için ellerimizle hazırladığımız emek harcayarak onlara armağan ettiğimiz hediyeler gözlerin de daha önemli bir yer kaplamaktadır.Bu çok da zaman almıyor aslında.

En basitinden kırmızı kalp şeklinde bir kutu alıp, onun içini ufak tefek sevdiği şeylerle doldurmak bile onlara hitap edebilir.Mesela çikolata sevgiliniz çikolatayı seviyorsa ki çikolataya kimse hayır demez, içi sizin için özel olan sevgi sözcükleriyle dolan küçük çikolatalar muhteşem olabilir.Kalp kutunuzun içinde bu çikolatalar muhteşem duracaktır.

Yada diyelim ki önemli anlarınızı ona hatırlatmak istiyorsunuz.Bunun için fotoğraflarınızdan faydalanabilirsiniz.Fotoğraflarınızı kullanarak ona güzel sözlerle dolu bir albüm hazırlayabilir,önemli anlarınızı da canlandırabilirsiniz.

Ve bunun gibi bir çok orjinal düşüncelerle dolu el emekleriniz onlar için daha kıymetli olacaktır.Sevgi her zaman para gerektirmez.

Kaynak: http://www.hediyee.net/sevgiliye-hedi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın