Görüş Bildir
Haberler
Sinema Tarihinin Muhtemelen En Seksi 17 Kadın Karakteri

Sinema Tarihinin Muhtemelen En Seksi 17 Kadın Karakteri

Rafine Biri
25.05.2015 - 15:47 Son Güncelleme: 26.05.2015 - 12:33

Şimdiye kadar gerek güzellikleri, gerekse güçleriyle beyazperdede yer almış ve seksilikleriyle efsane olmuş kadın karakterlerin en iyilerini derlemeye çalıştık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Natalia Romanova - Iron Man 2

1. Natalia Romanova -  Iron Man 2

Aktris: Scarlett Johansson

Bir Marvel karakteri olan nam-ı değer Black Widow sadece Iron Man filminde değil; Captain America ve Avengers'ta da rol almıştır. Herhangi bir süper gücü olmamasına rağmen başarıları ve güzelliğiyle dillere destan kadın süper kahramanlar arasında yer alır.

2. Maria Elena - Vicky Cristina Barcelona

Aktris: Penelope Cruz

Filmde Juan Antonio'nun eski eşi olan Maria Elena, Scarlet Johansson ile tatlı bir çekişme içindedir. Hem ressam olmasıyla hem de eşine duyduğu aşkla sinema tarihindeki en seksi karakterler arasında yerini alır.

3. Lara Croft - Tomb Raider

3. Lara Croft - Tomb Raider

Aktris: Angelina Jolie

Aristokrat bir ailenin kızı olan Lara Croft, 2001 yapımı bu filmde uzay ve zamanda kaybolmuş eski bir kalıntının her iki parçasını da aramak üzere yollara düşer. Güzel ve zeki Lara Croft, Angelina Jolie'nin canlandırmasıyla, birçok ankette de tarihteki en seksi kadın karakter olarak seçilir.

4. Marla Singer - Fight Club

4. Marla Singer - Fight Club

Aktris: Helena Bonham Carter

Kült filmlerin başında gelen Fight Club'ın efsanevi kadın karakteri Marla Singer, birçok kişiye nick ilhamı olmasının yanı sıra gerçek ve ilüzyon arasında yaşayan Tyler Durden'ın yegane aşkıdır. Özgürlük tutkunluğu ve her mimiğiyle seksi kadınlar arasında en baş tacı olanlardandır.

5. Wonder Woman

5. Wonder Woman

Aktris: Lynda Carter

DC Comics karakterlerinden olan Wonder Woman, 1974 yılında beyazperdeye uyarlanmıştır. Her türlü kurşun saldırısını karşılayabilen, hatta bu kurşunları düşmanına tekrar atabilen; dünyanın en ünlü kadın süper kahramanlarındandır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Catherine Tramell - Basic Instinct

6. Catherine Tramell - Basic Instinct

Aktris:  Sharon Stone

San Fransisco'da bir gece kulübü sahibi öldürülür. Catherine Tramell ise meşhur bir yazardır ve cinayet şekli kendi kitaplarından birinde anlattığı bir hikayeyle birebir aynıdır. Bu durumda katil ya yazarın kendisi ya da kitabını okuyanlardan biridir. Sharon Stone'un meşhur sorgu sahnesiyle akıllara kazındığı filmde, canlandırdığı Catherine Tramell karakteri hem güzelliği hem de zekasıyla kendisine listede yer buluyor.

7. Margot Tenenbaum - The Royal Tenenbaums

7. Margot Tenenbaum -  The Royal Tenenbaums

Aktris: Gwyneth Paltrow 

Tenenbaum ailesi, babalarının ölmek üzere olduğu haberini alınca tekrar bir araya gelir. Ailenin üstün zekalı üvey kızı Margot sırlarıyla meşhur bir karakterdir. 12 yaşından beri içtiği sigarası, siyah göz kalemi ve banyoda televizyon izlemesiyle unutulmaz kadın karakterlerden biri haline gelir.

8. Nancy Callahan - Sin City

8. Nancy Callahan - Sin City

Aktris:  Jessica Alba

'Çocukluk aşkının geri döneceğine inanan ve bıkmadan o günü bekleyen bir bar dansçısı ne kadar seksi olabilir ki?' demeden önce Nancy Callahan karakterini tanımanız gerekir.

9. Mia Wallace - Pulp Fiction

9. Mia Wallace - Pulp Fiction

Aktris: Uma Thurman

Marcellus Wallace'ın karısı rolündeki Uma Thurman, filmdeki bu rolüyle tam bir kült halini gelen Mia'yı canlandırıyor.  Yürüyüşü, sigara içmesi, dansları ve her türlü tavrıyla seksi tanımının vücut bulmuş hali gibi karşımıza çıkıyor.

10. Santanico Pandemonium - From Dusk Till Down

Aktris:  Salma Hayek 

Tarantino'nun bu filmindeki vampir kraliçe Satanico Panemonium, izleyenlerin akıllarında devasa bir yılanla yaptığı iç gıcıklayıcı dansla kalmıştır. Bu seksi karakter, kadın kötülüğünden korkan erkek kabusunun cisimleşmiş hali olarak da anlılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Leeloo - The Fifth Element

11. Leeloo - The Fifth Element

Aktris: Milla Jovovich,

Hiçbir karaktere bürünmeden de dünyanın en güzel kadınları arasında yer alabilecek olan Milla Jovovich, bu filmde 2200'lü yılların ortalarında kötülüğün karşısına çıkacak saf yaratık Leeloo'yu canlandırıyor ve turuncu saçları ve iri yeşil gözleri insanüstü bir karaktere can veriyor.

12. Isabella - The Dreamers

12. Isabella - The Dreamers

Aktris: Eva Green

68 yılının Paris'inde geçen filmde ikiziyle birlikte evlerinde Amerikalı bir arkadaşlarını ağırlayan Isabelle, bu minik tatilleri boyunca iki gençle birlikte kendilerini keşfetmeye çalışıyorlar. Aksanı, bilmiş tavırları ve aslında saf bir genç kadını olduğu gibi yansıtmasıyla, Eva Green sen gözümüzün nurusun dedirtiyor.

13. Alice Harford - Eyes Wide Shut

13. Alice Harford - Eyes Wide Shut

Aktris: Nicole Kidman

Rivayete göre Stanley Kubrick son filmi olan Eyes Wide Shut'ın senaryosunu yazar yazmaz Nicole Kidman'a yollar. Şüphe, korku ve cinsellik üzerine kurulu filmde Alice Harford'ın uzun monologları bile kendisinden soğutmuyor, aksine seksi karakterler sıralamasında yerini sağlamlaştırıyor.

14. Elle Driver - Kill Bill

Aktris:  Daryl Hannah

Kill Bill'in meşhur ıslık melodisi, hastane koridorlarında ilerleyen bu ablamızın dudaklarından dökülür. Kendisine bir ölüm meleği rolü biçilmiş olsa da gören/duyan herkese 'gelirse tüm dertler senden gelsin' dedirten bir karakterdir.

15. Underworld - Selene

15. Underworld - Selene

Aktris:  Kate Beckinsale

Vampirler ve kurt adamlar arasındaki savaşın doruk noktasına ulaştığı bir anda, kurt adam avcısı Selene gecelere bir güneş gibi doğuyor. Üstelik bir insana duyduğu aşk onu daha da güzel kılıyor ve en seksi avcılardan biri olarak listede yerini alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Catwoman - Batman Returns

16. Catwoman - Batman Returns

Aktris:  Michelle Pfeiffer

Gündüzleri Batman'in altbenliği Bruce Wayne ile aşk yaşayan utangaç Selina; geceleri Kedi Kadın'a dönüşerek Batman ile savaşmak zorunda kalır.  Dokuz canı olan Kedi Kadın, her görene 'bir canım var onu da sen al' diye düşündürmesiyle en seksi ve şuh karakterlerden biri haline gelmiştir.

17. Lily - Black Swan

17. Lily - Black Swan

Aktris: Mila Kunis

Beyaz Kuğu Nina'nın asi, hırslı ve karanlık yanını güzelliğiyle temsil eden Lily; aslen kötü bir karakter olsa da güzelliği ve sinsiliğiyle kimsenin kötü laf edemediği asil ve seksi bir karaktere bürünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
33
25
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?