Görüş Bildir
Haberler
Egon Ne Kadar Büyük?

etiket Egon Ne Kadar Büyük?

Hayatının her basamağında egon yüzünden vereceğin kararları değiştiriyor musun? Egosunu kontrol edebilenlerden mi yoksa başa çıkılması zor olanlardan mısın? Testi hemen çöz, cevabı hep birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Telefonunu eline aldığında ağzından çıkabilecek cümle hangisi?

4. Son sözü hep ben söylerim kafasında mısın?

5. Ukalalık yaptığını düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aynada kendini görmek seni mutlu ediyor mu?

7. Kendini üç kelimeyle anlatmanı istesek?

8. Evinde kaç tane ayna var?

9. Egoyu en iyi anlatan cümle sence bunlardan hangisi?

10. Ve son soru... Tartışmalarda haklı olan taraf sen misindir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin egon tavan yapmış!

Valla dost acı söylermiş, o yüzden sen uyarmak boynumuzun borcu… Hepimizin az buçuk egosu var ama seninki Kaf Dağı’na ulaşmış neredeyse. Verdiğin kararları sorgulamayı ve nerede yanlış yaptığını düşünmeyi reddediyorsun. İnsanlara olan tavrına değinmiyoruz bile! Üstelik bu halinin farkında bile değilsin, o yüzden şapkanı önüne koyup biraz düşünme vaktin geldi…

Egonun kontrolden çıkmasına az kalmış!

Egon yüzünden seni biraz tavus kuşuna benzettik açıkçası. Nasıl desek, ara ara kendini göstermek için fırsat kolluyor gibisin. Henüz aşırıya kaçmış değilsin ama sürekli kontrol altında olduğun da söylenemez. Fırsat bu fırsat diye düşünüp tavırlarını biraz sorgulamalısın bizce.

Senin egon kontrol edilir seviyede!

Senin egon tamamen kontrol altında ve ilginçtir ki bunu sadece daha iyi bir insan olmak için kullanıyorsun. İyi yanlarını zaman zaman yüceltmenin bir sakıncası olmadığını biliyorsun ama ne zaman geri çekilmen gerektiğinin de farkındasın. Kendi içinde dengeyi yakalamışsın anlayacağın...

Sende egonun e'si yok!

Senin içinde egoya dair hiçbir şey göremedik. Yüksek bir egoya sahip olan insanların en büyük kötülüğü kendilerine yaptıklarına inanıyorsun. Hiçbir duruma körü körüne atlamıyor, mümkün olduğunca kendini geri planda tutuyorsun. Ancak içinde barındırdığın güzellikleri de biraz aşağı görür gibisin. Aradaki dengeyi tutturabilirsen müthiş olacak senin için!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
473
368
220
170
109
87
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın