Görüş Bildir
Haberler
Eğitim-Öğretim Yılı Başlayamadı: EBA Sistemi Çöktü Veliler ve Öğretmenler Tepkili

etiket Eğitim-Öğretim Yılı Başlayamadı: EBA Sistemi Çöktü Veliler ve Öğretmenler Tepkili

Batuhan
22.09.2020 - 10:00

2020-2021 eğitim öğretim dönemi kaosla başladı... Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi çöktü. Sisteme giriş yapmak isteyen öğretmenler ve öğrenciler 'çok kalabalık' uyarısıyla karşılaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pandemi sebebiyle 2020-2021 eğitim öğretim dönemi 31 Ağustos’ta uzaktan telafi eğitimiyle başladı.

Bakan Selçuk: 'Taleple birlikte yoğunluk oldu, üzerinde çalışılıyor'

Bakan Selçuk: 'Taleple birlikte yoğunluk oldu, üzerinde çalışılıyor'

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, EBA TV'nin çökmesi ile ilgili 'Sorunun çözülmesi için çalışma devam ediyor. Taleple birlikte yoğunluk oldu, üzerinde çalışılıyor' açıklaması yaptı.

Selçuk, '(EBA'daki yoğunluk) Bu bizim için olumlu bir haber çünkü inanılmaz bir talep var. Özellikle yüz yüze eğitimin başladığı günlerde bu talepte bir sıçrama oluştu. Bunla ilgili teknik arkadaşlar çalışıyor. Dünyanın çok büyük sitelerinde kimi zaman duraksamalar, aksamalar oluyor. Belli bir süre sonra gideriliyor. Şu anda da arkadaşlarımız bu çalışmanın içerisindeler. Bu altyapı giderek de daha da güçlenecek. Bu talebin karşılanması için her türlü tedbiri alıyoruz almaya da devam edeceğiz. Bu anlamda EBA destek merkezlerinin bugün itibarıyla yarım saat önceki sayı itibarıyla 8 bin 668 olduğu, akşama kadar 9 bin olur sanırım. Oralarda da çok daha rahat bir erişim imkanı olacak. Gereken tedbirler alınıyor' dedi.

Eğitim durdu

Eğitim durdu

Milyonlarca öğrenci bugün ders başı yapacakken Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi çöktü. Öğretmen ve öğrencilerin giriş yapmak istediği sistem “çok kalabalık” uyarısı verdi. Öğretmenlerin de sisteme girememesi sebebiyle eğitim durdu.

Sosyal medyadan tepkiler geldi

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
113
63
18
10
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Burma

Yine beceremediniz. Elinize yüzünüze bulaştırdınız. Maşallah dediğiniz 40 gün yaşamıyor, el attığınız her yeri ve her şeyi kurutuyorsunuz.

Kzlt

Kaç tane server kullanıyorlar acaba akrabalarına söyleseler de load balancing falan yapsa. Salgının başlamasından bu yana aylar geçti öğrencilere gerekli alt... Devamını Gör

Deli Halit.

“Bunların eline iki koyun ver, o koyunları bile güdemezler” diyenlerin yönettiği ülke! Evet koyun gütmek sizin işiniz olabilir ama devlet adamlığı sizin işi... Devamını Gör