Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bu Renkli Üçgen Testinde 8/10 Yaparsan Beynin Güçlü Çalışıyor Demektir!

etiket Eğer Bu Renkli Üçgen Testinde 8/10 Yaparsan Beynin Güçlü Çalışıyor Demektir!

Aburoski
26.03.2020 - 11:00

Karantina günlerinde can sıkıntınızı giderek bir şeyler aradığınızı biliyoruz. Biz de bu yüzden sizlere hem eğlenceli hem de zor bir test hazırladık. Yapman gereken tek şey belirtilen boş alanı uygun bir şekilde doldurmak!

Bakalım hepsini doğru yapabilecek misin? Hazırsan başlayalım! 

Not: Sonucunu bizimle paylaşmayı unutma...

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sıradan bir beynin var!

Verdiğin cevaplara göre senin güçlü bir beynin olduğunu söyleyemeyiz. Çok sıradan birçok insanda olan bir beyne sahipsin. Bunu kötü olarak yorumlama elbette. Etrafındaki birçok insan senin gibi. Olaylara çok düz bakıyorsun. Karşındaki sorunun birçok yönünü görmüyorsun, göremiyorsun. Bu saatten sonra da bu durum değişmez. Belki de böyle olmak en iyisi ne dersin? 

Bazen beynin aşırı derecede çalışması insanı olumsuz etkileyebilir. Hatta insanın delirmesine bile neden olabilir. Sen böyle iyisin boş ver güçlü beyni!

Hızlı çalışan bir beynin var!

Verdiğin cevaplara göre asla sıradan bir beynin olduğunu söyleyemeyiz. Güçlüye yakın, hızlı çalışan bir beynin var diyebiliriz. Olaylara bakış açın, gördüğün şeyler diğer insanlara göre çok farklı. Bazen bu durum seni yorabiliyor ama olsun bu beyinle çok işler başarabileceğini düşün. Sende bu beyin varken hiçbir şekilde başarısız olmazsın bu hayatta. Kendini şanslı hissetmelisin. 

Sadece sana değil, birçok insan için de beynin çok önemli. Onu iyi muhafaza et. Özellikle bu günlerde delirme olur mu? :)

Ekstra güçlü bir beyne sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen muhteşem bir beyne sahipsin. Senden etrafımızda çok az var. Seni alıp saklamak gerekiyor. Sen ülkeler için büyük bir nimetsin. Her ülkede senin beynine sahip belli sayıda insanın olması gerekiyor. Olaylara bakış açın diğer insanlara göre çok farklı. Çok yönlü düşünebiliyorsun. 

Evet, birçok insanın sana ihtiyacı var fakat bu ekstra güçlü beynin bazen seni çok yoruyor. Çok fazla düşünmek insanı bir zamandan sonra yorar. Bazen sen de yorulduğunu hissediyorsun. Kendini bazen salıyorsun ama kısa sürede de toparlanıyorsun. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1770
679
367
102
70
65
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Suide Yeter Demir

'Ekstra güçlü bir beyne sahipsin' keşke matamatik hocamda böyle düşünse

Pasif Kullanıcı

Verdiğin cevaplara göre sen muhteşem bir beyne sahipsin. Senden etrafımızda çok az var. Seni alıp saklamak gerekiyo...heee al turşumu kur :)))

Lady Red

10\10