Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bu Davranışlardan 25/30'ini Yapıyorsan Masumlar Apartmanı Gülben Karakterisin!

etiket Eğer Bu Davranışlardan 25/30'ini Yapıyorsan Masumlar Apartmanı Gülben Karakterisin!

Ebru Çiftçi
30.03.2021 - 17:45 Son Güncelleme: 06.04.2021 - 12:42

Bu davranışlardan kaç tanesinin sana uygun olduğunu seç, Masumlar Apartmanı Gülben karakterine ne kadar benzediğini söyleyelim! 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan hangisini yaptığını seç bakalım!

Bu davranışlardan hangisini yaptığını seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Gülben değilsin ama benzer yönleriniz var!

Sen Gülben değilsin ama benzer yönleriniz var!

Sen Gülben'e çok benzemiyorsun, sadece bazı davranışların aynı diyelim. Onun gibi duygusal, insanların iyiliğini düşünen ve deli dolu bir karakterin var ama bunlar pek ön planda değil gibi. Onun gibi olman için bu davranışların neredeyse hepsini yapıyor olman gerek. Gülben, inanılmaz bir karakter gerçekten. Belki de sen duygularınla değil de daha çok mantığınla hareket eden bir insansın. Bundan dolayı onun gibi değilsin ama benzer yönleriniz var gibi.

Sen Gülben karakterinin gerçek hayatta vücut bulmuş halisin!

Sen Gülben karakterinin gerçek hayatta vücut bulmuş halisin!

Sen kesinlikle Gülben'sin! Onun duygusallığını, deli dolu oluşunu, saflığını ve hayalperestliğini taşıyorsun. Resmen dizideki karakterin gerçek hayatta vücut bulmuş halisin. Love işlerinde sen de Gülben'e benziyorsun. Özellikle soğuk espri yapma konusunda Gülben'in eline bile su dökersin. Sevdiğin insanlar için elinden geleni yaparsın. Heyecanlandığında ne yaptığını bilemezsin. İnsanların hep iyiliğini düşünürsün. Ama biri senin damarına bastığında valla ağzından girip burnundan çıkarsın. Evet normalde melek gibi bir insan olabilirsin ama senin de bi sabrın var canım. Bu konuda da tıpkı Gülben'e benziyorsun. Çoğu zaman kendini onun gibi yalnız hissediyorsun. Hayatın boyunca aşık olamayacağını ve evlenemeyeceğini düşünüyorsun. Hayal kırıklıklarından hep bu karamsarlığa düşüyorsun. Ama love işi olduğunda her şeyi unutuyorsun valla. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
304
168
78
63
40
34
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sen Gülben değilsin ama benzer yönleriniz var!

Gizem Yenikler

Sen Gülben değilsin ama benzer yönleriniz var! Sen Gülben'e çok benzemiyorsun, sadece bazı davranışların aynı diyelim. Onun gibi duygusal, insanların iyil... Devamını Gör

Gordi Voldi

Sen Gülben'e çok benzemiyorsun, sadece bazı davranışların aynı diyelim. Onun gibi duygusal, insanların iyiliğini düşünen ve deli dolu bir karakterin var ama ... Devamını Gör