Görüş Bildir
Haberler
26 Kasım Son Depremler Listesi! En Son Deprem Nerede Oldu?

26 Kasım Son Depremler Listesi! En Son Deprem Nerede Oldu?

Buse
26.11.2020 - 11:28

Neredeyse her gün artçı depremlerle sarsılan Ege Bölgesi'nde bugün de bir deprem oldu.  Ayrıca Kütahya, Balıkesir, Sivas ve Adana'da da küçük çaplı depremler meydana geldi. Yaşanan son depremler ise AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin  internet sayfaları üzerinden açıklandı. Peki, 26 Kasım'da (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte AFAD ve Kandilli son depremler sayfaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ege Denizi'nde depremler bitmiyor.

Ege Denizi'nde depremler bitmiyor.

Ülkede yaşanılan her deprem vatandaşları endişelendiriyor. Ege Bölgesi'nde ise meydana gelen depremleri merak eden insanlar depremin büyüklüğünü, derinliğini ve nerede olduğunu araştırıyor. 

Gece saat 00.26'da büyüklüğü 3.0 olan bir deprem meydana geldi. Depremin meydana geldiği yer ise Sisam Adası. Derinliği 8.4 kilometre olan depremi AFAD ve Kandilli kendi sayfalarında paylaştı...

Yine gece saatlerinde Kütahya'da gece saatlerinde ilk olarak 2.1'lik birkaç saat sonra 2.0'lık bir deprem meydana geldi. Balıkesir'de 1.8, Sivas'ta 2.8 ve sabah 09.20 sularında Adana'da 2.3'lük bir deprem yaşandı.

Küçük çaplı da olsa yaşanılan bu depremler vatandaşları meraklandırıyor. Meydana gelen son depremler ise AFAD ve Kandilli sayfalarından öğreniliyor.

En Son Nerede Deprem Oldu ?

En Son Nerede Deprem Oldu ?

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. Her iki kurumun da resmi sayfası üzerinden depremin merkez üssü, şiddeti ve saati gibi bilgileri edinebilirsiniz.

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın